Rozhlasový festival Prix Bohemia Radio odstartuje v neděli v Šantovce za účasti celebrit

Již v neděli 13. října vypukne v Olomouci mezinárodní festival rozhlasové tvorby Prix Bohemia Radio, který v Olomouci každoročně na podzim pořádá Český rozhlas. Start letošního jubilejního ročníku proběhne v obchodním centru Galerie Šantovka. Jaký je plánovaný program?

Český rozhlas a jeho studio v Olomouci | Foto: Khalil Baalbaki, Český rozhlas

„Návštěvníci centra se mohou těšit na kompletní představení všech stanic Českého rozhlasu. Proběhne zde vysílání oblíbeného pořadu Dva na Dvojce a odprezentuje se Radio Junior a další. Bude to velmi zajímavý průřez celým portfoliem tvorby Českého rozhlasu,“ říká marketingový koordinátor David Podstata.

Průvodcem celé akce bude populární moderátor Dalibor Gondík. Ten chystá talk show během níž vyzpovídá svého kolegu moderátora Jana Pokorného, fotbalistu Pavla Horvátha nebo známou internistku a psychoterapeutku Kateřinu Cajthamlovou. Na programu je také hudební talkshow s názvem Dvojka u piana s Miraiem Navrátilem, frontmanem kapely Mirai.

„Když si někdo zajde do Šantovky a zastaví se tam, tak věřím, že během toho odpoledne prožije krásnou jízdu celým Českým rozhlasem,“ řekl o programu sám Dalibor Gondík. Ten v nedávném rozhovoru podrobně pohovořil o celém programu festivalu, najdete jej zde.

Čestným prezidentem festivalu je herec a olomoucký rodák Igor Bareš. Před ním tuto pozici zastávala Hana Maciuchová. 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1