Do Olomouce přijede jeden z nejlepších kytaristů Joe Bonamassa se superskupinou!

Připravte si diáře, jedna z největších hudebních událostí příštího roku je totiž oficiálně potvrzena! Nejlepší blues-rockový kytarista současnosti Joe Bonamassa vystoupí příští rok v červnu v Olomouci. Vyráží na turné spolu s hvězdnou kapelou Black Country Communion, jejímiž členy jsou také legendární Glenn Hughes z Deep Purple či Jason Bonham, který bubnoval mimo jiné také s Led Zeppelin.

Joe Bonamassa a Black Country Communion zahrají na jediném koncertě v ČR právě v Olomouci | Foto: Bounty Rock Cafe

Poté co tato hudební formace vydala letos v červnu svou pátou studiovou desku, vydává se po dlouhých 14 letech v plné síle na koncertní šnůru. Olomoucký koncert bude jejich jedinou zastávkou v Česku. Velkolepá hudební show se uskuteční v pátek 13. června 2025 v Korunní pevnůstce. Vstupenky jsou již nyní v prodeji.

Milovníky hudby čeká jedinečný večer, při němž se mohou nechat unést silnými vokály Glena Hughese, precizním a razantním rytmem Jasona Bonhama a jedinečným klávesovým uměním Dereka Sheriniana. Koncert Black Country Communion bude nejen poctou návratu této ikonické kapely, ale i oslavou osobnosti Joe Bonamassy – kytarové legendy, která si svou virtuozitou, citem a energií podmanila srdce hudebních fanoušků po celém světě. 


Právě on je hlavním lákadlem akce. Odborníci a fanoušci jej považují za jednoho z nejlepších žijících kytaristů. V průběhu své kariéry spolupracoval s největšími jmény hudebního průmyslu a jako sólový umělec mnohokrát vyprodal slavné sály jako Royal Albert Hall nebo Madison Square Garden. Jeho emocemi nabitá vystoupení jsou fanouškům známá svou neopakovatelnou atmosférou.

„Koncertní turné Black Country Communion je skutečně světovou událostí. Nikdo nečekal, že by se kapela dala po dlouhých letech dohromady. Koncerty se uskuteční ve velkých evropských městech. To, že se nám podařilo jej dostat do Olomouce považuji za zázrak. Koncert v centru Hané bude navíc jedinou českou i slovenskou zastávkou. Nemůžu se toho dočkat,“ říká Dušan Neumann, olomouckým fanouškům hudby známý jako majitel Bounty Rock Cafe


Informace o akci



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1