Hanácká Neckyáda dnes nabídne publiku výběr těch nejoriginálnějších říčních plavidel!

Je tu třetí ročník Hanácké neckyády! Nezapomenutelný den na vodě se opět ponese v duchu osobitých a netradičních plavidel. Radio Haná a Pádlo Morava se už nyní těší na vaše neotřelé nápady.

Hanácká Neckyáda pobaví návštěvníky originálními plavidly. Foto: archiv

Kdo se zúčastnil minulého ročníku, jistě potvrdí, že o nevšední zábavu bude rozhodně postaráno. Masky a pohádkové bytosti všude kam se návštěvník podívá, defilé plavidel nejrůznějších tvarů a velikostí, sprint na nafukovacích lehátkách a traktorových duších, to vše je Hanácká neckyáda.

Letos se uskuteční v sobotu 6. srpna v kempu Pádlo Morava v Horce nad Moravou na Mlýnském potoce. Program začíná již od deseti hodin pohádkovou plavbou, od čtrnácté hodiny jsou poté připraveny závody.  

“Závod na traktorových duších, sprint na lehátkách a přehlídka originálních plavidel mohou účastníci vidět mezi 15 a 17 hodinou. Vítěze poté náležitě odměníme. Rozhodně se je opět na co těšit,“ prozrazuje hlavní program ředitel Radia Haná, David Foretník.

Začátek programu je v 10 hodin a až do druhé hodiny odpolední je připraven program pro nejmenší v podobě pohádkových plaveb. V celém kempu Pádlo Morava se tak děti mohou setkat s nejrůznějšími pohádkovými postavami.

Od 14 hodin účastníkům svým hlasem a profesionální moderací zpříjemní den Tomáš Gottwald, vedoucí redakce Radia Haná, který od 18 hodin dětem připraví také pestrý výběr hitů na dětské diskotéce. Nebude chybět bohaté občerstvení, skákací hrad ani malování na obličej. Dospělí si přijdou na své po 19 hodině s mladou ambiciózní kapelou Acoustic Lumen.

Srdečně zve Radio Haná a kemp Pádlo Morava.


Více informací na webu radiohana.cz a facebooku Hanácká neckyáda. 

Hanácká neckyáda 2022 - 3. ročník

sobota 6. srpna 2022 od 10:00 hod.

v kempu Pádlo Morava v Horce nad Moravou

WEB: radiohana.czFACEBOOK: https://www.facebook.com/Han%C3%A1ck%C3%A1-necky%C3%A1da-v-Horce-nad-Moravou-102831601519282/

Kapela Acoustic Lumen



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty