Tancem pomáhají opuštěným psům. Olomoucký Pole Dogs se vrací v novém formátu!

Olomoucký projekt Pole Dogs, který každoročně podporuje neředínský útulek pro psy a kočky se vrací i letos, tentokrát ale mění formát. Součástí dobročinného projektu teď může být každý, kdo si chce na vlastní kůži vyzkoušet různé taneční styly, sebeobranu, akrobacii nebo jógu. Nenechte si ujít Pole Dogs Charity day!

Pomáhat opuštěným zvířatům se dá různě. Třeba tancem | Foto:

Projekt Pole Dogs se na podporu opuštěných psů a koček vrací už šestým rokem. V uplynulých ročnících se spojily tanečnice z olomouckého studia Apokalips s útulkem a fotografem či fotografkou, aby společně nafotili netradiční snímky tanečnic a psů. Výsledkem pak byl umělecký kalendář anebo plakáty, jejichž zakoupením bylo možné podpořit útulek LOZ Olomouc. Veškerý výtěžek vždy díky sponzorům putoval rovnou do útulku a za uplynulé ročníky jde o částku 196 835 Kč.

Letošní ročník se bude oproti předchozím lišit. Pořadatelky naplánovaly na sobotu 21. září den plný workshopů, na kterém se podílejí lektorky studií Apokalips a Mayhem. Vyzkoušet si tak můžete lekce exotic dance, pole dance, závěsnou akrobacii na kruhu či šálách, absolvovat můžete lekci jógy nebo sebeobrany. Díky spolupráci s Oxalis Olomouc bude během lekcí zajištěno osvěžení v podobě ledových čajů. Veškerý výtěžek jako vždy poputuje v plné výši do útulku LOZ Olomouc.

A to není všechno! Večer následuje afterparty v Baru Zahrada, kde vystoupí několik hudebních interpretů a tanečnic. Akci podpoří svým vystoupením například v Olomouci dobře známý hudebník Marek Soldán, večírek zahájí známými kousky duo Marek Hejhal a Vojta Rohlíček a večer završí metalová parta Severed1. V průběhu večera vystoupí také majitelky spolupracujících tanečních studií – Michaela Koudelková za studia Apokalips a její exotic a Stella Maderová ze studia Mayhem s akrobacií v závěsném kruhu. Také výtěžek z večerní akce bude věnován v plné výši útulku.

Během lekcí i afterparty bude navíc možné zakoupit si na podporu opuštěných zvířat originální merch Pole Dogs, kalendáře s uměleckými fotografiemi fotografa Radima Vybírala nebo velkoformátové fotografie. Akci podporují taneční studia Apokalips a Mayhem, Bar Zahrada, fotograf Lukáš Blokša a všichni dobrovolníci, vystupující a lektorky workshopů, sponzorem projektu i letos značka sportovního oblečení Dragonfly a prodejce sypaných čajů a kávy Oxalis Olomouc.

Novinky a aktuality zveřejňuje projekt Pole Dogs pravidelně na sociálních sítích, kde lze nahlédnout do programu lekcí a rezervovat si své místo. Organizátorky akce vás tímto srdečně zvou na workshopy i večerní afterparty.

Událost na FB: https://bit.ly/3z4jZIk

Facebook: https://www.facebook.com/poledogsCZ




INZERCE
Hlas pro náš kraj Hlas pro náš kraj

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj