Poděbradský Oktoberfest už naráží první bečky. A výtěžek pomůže zaplaveným obcím

IV. ročník Oktoberfestu na Poděbradech je tady. S ohledem na situaci především na severu Moravy pořadatelé zvažovali, zda akci uskutečnit. Výsledkem rozhodování je, že se Oktoberfest koná a celý jeho výtěžek pomůže obcím na Jesenicku. Navíc se zde budou sbírat i věci na pomoc vyplaveným.

Na Poděbradech budou mít dnes a zítra pivní speciály a bavorské dobroty.

Na čepu v Terase bude několik bavorských pivních speciálů. Oktoberfest ovšem nebude jen o skvělých pivních speciálech, ale také o výborném jídle! Nebude chybět Bavorská klobása, typický currywurst, obatzda, apfelstrudel, preclíky a další pokrmy, spojené především s Bavorskem.

Kromě tématicky laděného jídla a německých pivních speciálů se mohou návštěvníci těšit na bohatý program. V rámci sobotního dne vystoupí v průběhu dne Duo harmonikářů z Olomouce s typickými Deutsche schlager a od 18 hodin vystoupí olomoucká kapela No Barriers.

"Vzhledem k rozsáhlému plánování a také zakoupení speciálního sortimentu, který je pro nás v běžném provozu nevyužitelný, jsme se rozhodli víkendový Oktoberfest ve stanoveném termínu uspořádat. Avšak tuto akci bychom rádi věnovali na správnou věc a tímto krokem pomoct lidem, kteří to nejvíce potřebují, proto veškerý zisk z této akce věnujeme na oblasti zasažené povodněmi," říká Jiří Holub za Olomoucké Poděbrady. Zároveň zde u loděnice otevřeli sběrné místo na potřebné věci, jako jsou dezinfekce, skládací plastové přepravky, pogumované rukavice, smetáky a další. Výsledek sbírky odváželi v pátek a znovu v sobotu ve 14 hodin. 




INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj