Pojďte na fotbal! Letošní poslední ligové utkání v Olomouci, autogramiáda a kafe zdarma

Sigmu Olomouc čeká dnes poslední domácí ligové kolo roku. Na trávníku Androva stadionu vyzve FK Jablonec. Co čeká fanoušky před utkáním, které začíná v 15 hodin?

„Poslední domácí zápas před přestávkou je vždycky trochu určující pro následnou zimu z pohledu psychologie. Na druhou stranu je v naší lize při nevídaně vyrovnané tabulce důležitý opravdu každý zápas. Všichni si to uvědomujeme. Rozhodně chceme pro naše fanoušky vyhrát,“ řekl před utkáním Jiří Saňák, asistent Václava Jílka.

Na Hanou tentokrát přijede tým Jablonce. Severočeši se nacházejí aktuálně na 10. příčce, na sedmou Sigmu ztrácí v tabulce FORTUNA:LIGY ale jen dva body. „Myslím, že z tabulky se potí spousta mužstev. Všichni jsou překvapení, jak moc je soutěž vyrovnaná. Máme ale také určité sebevědomí. Chceme trochu zvrátit bilanci na vlastním hřišti, protože zpočátku se nám tady moc nedařilo. Věřím, že předvedeme dobrý výkon,“ pokračuje Saňák.

Jablonec v probíhajícím ročníku dlouho čekal na ligové vítězství. Dočkal se až v 8. kole. Výsledkově i herně se ale Severočeši již zvedli. „Mužstvo Jablonce mělo slabší začátek. Trochu podobně jako my, kdy jsme měli po vítězství na Baníku hlušší období. Myslím, že to ale hodně klame. Podle mě má Jablonec na víc, než kde momentálně je. Z těch mužstev, která jsou v tabulce kolem nás, vypadá jako nejfotbalovější tým,“ uznává Saňák kvality soupeře.

V kádru Severočechů již druhou sezonu působí dva olomoučtí odchovanci. Prvním je Michal Surzym, tím druhým pak David Houska, který do Jablonce přešel před rokem a půl po konci smlouvy v Sigmě.

S kafíčkem pro fotku a autogram

Zápas začíná v 15 hodin. Předtím si můžete sobotu zpříjemit vícero způsoby. Cestou na stadion se můžete stavit do příjemného KAFE NA ROHU na křižovatce Legionářské, Palackého a náměstí Hrdinů. Dnes poprvé tam majitelé permanentek na Sigmu mají o víkendu ke každé kávě druhou zdarma. Na své si ale přijdete i s jednorázovou vstupenkou na dnešní utkání. V KAFE NA ROHU můžete využít slevy 10 procent na kávové produkty.

Ve fanzóně v rostoru mezi jižní a hlavní (západní) tribunou se můžete dobře naladit před začátkem samotného utkání. Mezi fanoušky tentokrát zavítá záložník Denis Ventúra. Naši příznivci tak budou mít příležitost se s ním vyfotit, získat podpis či kartičku, nebo si prostě jen tak popovídat. Dále bude možné zasoutěžit si o poukázky na nákup v Galerii Šantovka, která je obchodním partnerem klubu. Ve fanzóně se objeví také členové esportového týmu Sigmy. Ve stánku, kde budou zároveň připraveny dvě konzole, si to mohou fanoušci s našimi reprezentanty rozdat ve hře FIFA.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty