Úžasné krotitelky duchů z olomoucké Tanceláře přivezly z mistrovství ČR stříbrné medaile

Mistrovství ČR v Pole Art opět výrazně ovlivnili olomoučtí sportovci. Do olomoucké Tanceláře přivezli stříbrné medaile Jan Michelfeit v mužské kategorii a Michaela Páťalová a Laura Azzolina v kategorii dvojic.

Laura Azzolina a Michaela Páťalová, stříbrné v kategorii dvojic

Z tanečního studia Tancelář, které sídlí v Olomouci v Zamenhofově ulici, se mistrovství Czech Pole Art v Berouně zúčastnilo celkem pět tanečnic a tanečníků. O tom, že má Tancelář ve světě Pole Dance skvělé jméno, svědčí i fakt, že jeho zakladatelka Michala Páťalová je mimo jiné držitelkou titulů mistryně České republiky a vicemistryně světa ve dvojicích. Nynější úspěch tak navazuje na předchozí triumfy. 

„Měli jsme účast v kategoriích mladších i starších juniorů, žen, mužů i v kategorii dvojic. Jsem hrozně ráda, že se nám v Tanceláři „rodí“ noví a noví soutěžící. Všichni jsou nesmírně šikovní a já jsem na ně hrozně moc hrdá, i když třeba necinkají medaile,“ říká čerstvá vicemistryně ČR Michaela Páťalová. Na rozdíl od soutěží v pole sportu, které mají striktně předepsané povinné prvky, je hodnocení pole art poměrně dost subjektivní. Ve velké míře se totiž hodnotí umělecké provedení.

Stříbrné medaile získali pro Tancelář Jan Michelfeit v mužské kategorii a Michaela Páťalová a Laura Azzolina v kategorii dvojic. Podívejte se na jejich představení na motivy kultovního filmu Krotitelé duchů. 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty