Mistr Petr John Uličný: Za nás jsme nemuseli na Baník trénovat!

Velmi povedeným videem, které zaujalo nejen olomoucké fanoušky, ale i fotbalové příznivce odjinud včetně těch soupeřových, láká Sigma Olomouc na dnešní derby s ostravským Baníkem. Dá se očekávat plný dům. Utkání začíná už o půl třetí, dvě hodiny před tím začíná program ve fanzóně. Přijde i bronzový olympionik Jakub Jurka a šampion Karlos Vémola.

Na derby s Ostravou zve i povedené video s Petrem Uličným v hlavní roli | Foto: Sigmafotbal.cz

Vtipná videopozvánka staví na situaci, kdy trojice fotbalistů v roli pracovníků Sigmy žádá mistra, aby je pustil dřív, neboť musí na trénink. "Za nás jsme na Baník trénovat nemuseli," říká mistr v podání legendárního kouče Petra Johna Uličného.

Prestižní moravsko-slezská bitva proti Baníku Ostrava se bude hrát na Andrově stadionu od 14:30. Už o dvě hodiny dříve odstartuje program v DĚTI DĚTEM Fanzóně. A tentokrát se máte na co těšit, protože velký zápas si zaslouží velkou fanzónu!

Vzácní hosté

Sigmu v boji proti ostravskému Baníku přijdou podpořit dva významní sportovci, pocházející z Olomouce. Ve fanzóně budete mít možnost potkat veleúspěšného bojovníka a zápasníka Karlose Vémolu, a šermíře Jakuba Jurku, držitele bronzové olympijské medaile z nedávno skončených her v Paříži.

Oba dorazí do fanzóny ve 13:30, kdy odstartuje jejich půlhodinová autogramiáda.


Už od 13 hodin bude přítomen legendární trenér Sigmy Petr Uličný společně s fotografem Lukášem Navarou. Potkáte je u stánku DĚTI DĚTEM, kde si budete moct zakoupit některý ze zbývajících obrazů s ikonickou fotografií Petra Uličného po vítězném finále českého poháru z roku 2012. Výtěžek z prodeje bude přičten k již vybrané částce, která bude směřovat na podporu Laurinky Košťálové, malé holčičky, která trpí těžkou formou dětské epilepsie.

Atrakce

Děti i dospělí si znovu přijdou na své u populární fotbalové střelnice či subsocceru, které připraví iniciativa DĚTI DĚTEM. Novinkou ve fanzóně bude skákací hrad pro děti. K dispozici bude i druhá fotbalová střelnice, cornhole, minifotbálky, nebo lukostřelba





INZERCE
Hlas pro náš kraj Hlas pro náš kraj

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj