Sigma pomůže zasaženým povodněmi. Několika hráčů se navíc vodní řádění osobně dotklo

Přijďte dnes na Andrův stadion. Můžete podpořit nejen Sigmu Olomouc v boji s pražskou Duklou, ale také přispět na pomoc oblastem zasaženým povodněmi. Celý výtěžek ze vstupného zamíří na Jesenicko.

Zápas proti Dukle má nejen mistrovský, ale i dobročinný rozměr | Foto: sigmaolomouc.cz

Na pomoc postiženým povodní Sigma věnuje mimo jiné celý výtěžek ze vstupného z nedělního zápasu proti Dukle Praha. Kdo chce přispět víc než jen zakoupením své vstupenky, má ještě další možnost. 

„V kabině se to některých kluků přímo dotklo, ať už je to Slámič, nebo Ivo Gregovský. Všichni jsme byli v pohotovosti, co se stane. I tady na Andrově stadionu jsme vynášeli věci do patra, protože nehrozila jen klasická povodeň, ale i spodní voda. Byli jsme všichni na špičkách, naštěstí se nás to ale nedotklo, jako někde jinde. Pokud má někdo možnost přispět, budeme určitě rádi. My se o to určitě pokusíme, přispějeme a podpoříme dobrou věc pro lidi, kteří to potřebují,“ řekl trenér Tomáš Janotka.

Na utkání bude možné zakoupit i speciální symbolické vstupenky na severní tribunu. Tímto způsobem bude možné přispět nad rámec běžného vstupného, případně může peníze věnovat ten, kdo se na zápas sám nedostane. (Symbolická vstupenka není reálnou vstupenku na mistrovské utkání, severní tribuna nebude během utkání s Duklou Praha otevřena.)

Sigma zároveň organizuje sbírku mezi hráči a klubovými zaměstnanci. Vybrané peníze budou přidány k výtěžku ze vstupného a použity na pomoc postiženým živelnou pohromou.

Utkání proti Dukle začíná v neděli 22. září v 15:30 na Andrově stadionu



INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj