Kvůli pokládce asfaltu na víkend zcela uzavřou křižovatku třídy Svornosti a Kmochovy ulice

Od 4. července probíhá na třídě Svornosti oprava vozovky. Stavební práce nyní pokročily a kvůli pokládce živičného povrchu musí o nadcházejícím víkendu dojít k úplné uzavírce křižovatky tř. Svornosti s ulicí Kmochova, která byla do nynějška průjezdná. Uzávěra potrvá od soboty 13. srpna od 6 hodin ranních do nedělních 17 hodin, poté se křižovatka opět otevře.

Foto: Google Maps

„V sobotu 13. srpna bude po předchozím vyfrézování vozovky v prostoru křižovatky aplikován spojovací postřik speciální asfaltovou emulzí a provedena pokládka asfaltových vrstev,“ vysvětluje vedoucí odboru dopravy a územního rozvoje Marek Černý a dodává, že vzhledem k zatížení křižovatky autobusy DPMO bude dopravní uzávěra probíhat až do neděle 14. srpna do 17 hodin, aby bylo zajištěno dostatečné vyzrání nově položeného asfaltového povrchu.

Nutným předpokladem pro provedení výše popsaných stavebních prací jsou příznivé klimatické podmínky. To znamená, že nesmí souvisle pršet.

Pro zachování bezpečnosti a zdárný průběh výstavby žádáme občany o respektování osazeného přechodného dopravního značení, případných informačních tabulek a zábran pro usměrnění pěšího pohybu v prostoru stavby.

Zároveň se všem dotčeným omlouváme za dočasné zhoršení podmínek způsobených stavební činnosti.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty