Rekonstrukce olomoucké Šantovky jde rychleji, první novinky jsou už teď vidět

Za plného provozu se mění interiéry Galerie Šantovka. Vnitřní podoba nejoblíbenější obchodní galerie na střední Moravě bude odpovídat nejnovějším trendům, návštěvníci se podle autorů projektu dočkají přívětivějších světlejších interiérů s živými zelenými stěnami. Náročná rekonstrukce galerie probíhá rychle a zatím se obešla bez většího omezení obchodních jednotek.

Nový foodcourt bude větší a díky průhledům ven i prosvětlenější.

„Minulý týden jsme do předčasného užívání uvedli jednu z prvních upravených částí galerie. Jedná se o foodcourt, kde jsme zastropovali část průhledu, zpět na své místo se mohla vrátit oblíbená zahrádka kavárny Starbucks a zcela bez omezení už nyní funguje prodejna Baťa i iStore,“ popisuje novinky Michaela Mitáčková, ředitelka Galerie Šantovka. 

Zastropováním prostoru nad kavárnou Starbucks přibyla nová plocha foodcourtu v patře nad kavárnou | Foto: Rej.cz

Kvůli tomu, aby rozsáhlý stavební projekt neomezoval zákazníky ani nájemce, probíhá hlavní část prací v nočních hodinách či mimo otevírací dobu obchodního centra. „Zajišťujeme také přístup ke všem jednotkám,“ dodává Michaela Mitáčková. Většina zákazníků si tedy probíhající rekonstrukce galerie možná ani nevšimne. 

Refit Galerie Šantovka se týká renovace jídelní zóny, vytvoření oddechové plochy, nových prodejních prostor a doplnění designových prvků včetně uměleckých svítidel. Pasáže se ve finále více otevřou, gastro zóna bude výrazně větší a prosvětlenější. Návštěvníkům by měl pobyt zpříjemnit i výrazně větší podíl přírodních prvků jako je dřevo a velké zelené stěny s živými rostlinami. Hotovo by mělo být během pár měsíců. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
Chata Kouty