Nejlepší program na neděli: příjemný den mezi tisícovkami rozkvetlých růží

Komentovanou prohlídku rozkvetlého rozária můžete zažít, když dorazíte před 13. hodinou na druhý den festivalu Vyznání růžím. Kromě toho si ale můžete užít i spoustu dalšího programu.

Foto: Výstaviště Flora Olomouc

Ve 13 hodin začíná komentovaná prohlídka rozária s ukázkou péče o růže, které se ujmou zkušení floristé Jiří Malaska a Jana Švecová. Začátek je u pódia a následně bude prohlídka pokračovat v plenéru. 

Výstava s tisíci růží v plném květu je otevřena do 18 hodin. Během dne mohou vaše ratolesti vyzkoušet například pohybové aktivity pro děti od Akademik sport centrum UP. Ve velkém stanu je po celý den výstava řezaných růží.

V areálu rozária působí také kejklířský spolek Cascabel, který předvádí chození na chůdách či klasické žonglování, můžete se vyfotit u stylové fotostěny. V gastro zóně jsou k dostání i výborné pokrmy, den vám zde zpříjemní i další atraktivní prvky. Proti horku pomáhají i zdejší vodní prvky.  

Nejlevnější vstupenky lze pořídit zde https://bit.ly/4dBn95V. Návštěvníci mohou využít parkování zdarma u Galerie Šantovka na ploše P6. 

Foto: Rej.cz a Výstaviště Flora Olomouc


Foto: Rej.cz

Foto: Výstaviště Flora Olomouc

Foto: Výstaviště Flora Olomouc

Foto: Rej.cz

Foto: Rej.cz

Foto: Výstaviště Flora Olomouc



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Ekologický rozcestník MIE
INZERCE
Chata Kouty