Olomoucké Radio Metropole expanduje do dalších regionů. Teď potřebuje pomoc

Radio Metropole rozšiřuje svůj signál. Mladé regionální rádio rozšiřuje své pokrytí a brzy bude hrát nejen v Olomouci, ale i na Šumpersku a Hranicku. Nové vlny už má, teď ještě potřebuje vysílače, aby je mohlo šířit a aby se kvalitní hudba i obsah dostaly dál do našeho kraje. I vy můžete pomoci k rozšíření pokrytí Radia Metropole.

Radio Metropole je mladé a dynamické rádio. Brzy začne vysílat také na Šumpersku a Hranicku. Foto: yt

“Radio Metropole získalo nové vlny k pokrytí Šumperska a Hranicka, ale ještě potřebujeme vysílače. Naším cílem je získat finanční prostředky na nové vysílače, které nám umožní dostat se k více posluchačům. Proto jsme spustili kampaň na platformě Hithit s názvem Olé! Pošli dál do kraje signál Radia Metropole, kde nás mohou fanoušci finančně podpořit a získat za to parádní odměny. I vy nám můžete pomoci dosáhnout cílové částky 200 tisíc korun. Děkujeme,” představuje projekt programový ředitel Radia Metropole Marek Berger. 

Kampaň Olé! Pošli dál do kraje signál Radia Metropole na Hithitu nabízí různé odměny za příspěvek. Můžete si vybrat například písničku na přání, balíček s merchem Radia Metropole nebo dokonce prohlídku rádia a VIP vstup na akce, na kterých se rádio podílí. Pro firmy nabízí jedinečnou příležitost zviditelnit se prostřednictvím reklamní kampaně ve vysílání.

Každá koruna se počítá

Radio Metropole je mladé a dynamické rádio, které přináší taneční a chillout mixy, hiphop, D'n'B a ambientní uklidňováky. Cílem je nejen bavit, ale také tvořit komunitu a poskytovat platformu pro různé podcastery a kreativce z regionu.

“Pojďte do toho a pomozte nám rozšířit signál Radia Metropole a dostat skvělou hudbu a obsah k více lidem. Každá koruna se počítá a my vám za vaši podporu moc děkujeme,” vzkazují moderátoři Radia Metropole Lea Vaculková a Štěpán Horák.

Více informací a možnost přispět najdou zájemci ZDE

Více informací o rádiu ZDE nebo na Facebooku.

Internetové vysílání ZDE




INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1