Příští týden nesmíte parkovat na výpadovce na Šternberk. ŘSD tam bude čistit silnici

Příští týden od středy bude zakázáno parkování na výpadovce na Šternberk, protože zde začne údržba silnice I/46, která spojuje Olomouc a Šternberk. V olomouckých ulicích Pavlovická a Chválkovická musí ŘSD provést údržbu, což znamená čištění komunikace a také obnova vodorovného dopravního značení.

Foto: ŘSD

Z důvodu pohybu strojů a jejich obsluhy upozorňuje Ředitelství silnic a dálnic ČR na plánované umístění zákazu stání v parkovacích zálivech.

Harmonogram údržby je následující:

V termínu od 22. 9. 2021 17:00 do 23. 9. 2021 6:00 budou probíhat práce ve směru na Šternberk, a to od světelné křižovatky ulic Roháče z Dubé x Sladovní po křižovatku se silnicí III/4432 vedoucí na Selské náměstí.

V termínu od 23. 9. 2021 17:00 do 24. 9. 2021 6:00 budou probíhat práce ve směru do Olomouce, přesněji od křižovatky se silnicí III/4432 po světelnou křižovatku ulic Roháče z Dubé x Sladovní.

"Prosíme o respektování zákazu stání, obousměrný provoz silnice I/46 zůstane zachován bez nutnosti stanovit objízdné trasy," vzkazuje Miroslav Mazal z tiskového oddělení ŘSD. 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty