McDonald’s otevřel u dálnice kousek od Olomouce svou novou pobočku

AKTUALIZOVÁNO Jen kousek od Olomouce vyrostla hned vedle dálnice na Mohelnici a Hradec Králové nová restaurace řetězce McDonald’s. Provozovatelkou franšízy je Kamila Kleiblová, která provozuje i pobočky v Olomouci. Poprvé otevřeno bylo tento týden ve čtvrtek.

Pohled na nový "mekáč" z ptačí perspektivy / Foto: McDonald’s

V pořadí již 107. restaurace společnosti McDonald’s se tento čtvrtek 14. října otevřela u místní části Unčovice nedaleko Litovle. Restaurace nabídne plnou snídaňovou i klasickou produktovou nabídku, součástí je také kavárna McCafé.

Nový "mekáč"disponuje 87 místy k sezení uvnitř, 72 místy na zahrádce, moderním interiérem a digitálním objednávkovým systémem. Vzhledem k přilehlé dálniční síti je restaurace vybavena velkým parkovištěm i pro autobusy a také zdvojeným systémem obslužných stanic pro auta McDrive. I děti si přijdou na své ať už na přilehlém dětském hřišti nebo díky digitálním hrám, kterém jim zde budou k dispozici. Řidiči se sem dostanou z obou směrů dálnice na exitu číslo 253 "Uničov, Litovel, Náměšť". Zkusili jsme si roli řidičů - při cestě od Olomouce je sjezd k nové občerstvovací zastávce jasný, při opačné jízdě od Mohelnice k Olomouci by zřejmě prospělo, kdy by se řidič o možnosti odbočení do restaurace dozvěděl dřív, než uvidí velký poutač před provozovnou. 

Provozovatelkou je zkušená franšízantka Kamila Kleiblová, která tak otevírá svou již devátou pobočku restaurační sítě v kraji. Restaurace je otevřená každý den od 7 do 23 hodin a nabídne pracovní příležitost pro až stovku zájemců z okolí.

Foto: McDonald’s

Foto: McDonald’s

Foto: McDonald’s

Foto: McDonald’s

Foto: McDonald’s

Foto: McDonald’s



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty