Energetici děkují zdravotníkům, v Olomouci rozvezli do nemocnic Pralinky s příběhem

Jejich energie zachraňuje lidské životy, proto se energetici postarali o to, aby jim nedošly síly. Zdravotníkům z covidových oddělení obou olomouckých nemocnic doručili pracovníci ČEZ Pralinky s příběhem plné ručně vyrobené čokolády a dalších dobrot z produkce valašskomeziříčské chráněné dílny 1. Valašská Diakonická.

"Dohromady ČEZ poděkoval více než 20 000 lékařům, sestrám a dalšímu zdravotnickému personálu v 60 nemocnicích po celé České republice.  V Olomouci ČEZ obdaroval zdravotníky Vojenské nemocnice Olomouc a Fakultní nemocnice Olomouc," upřesnil Vladislav Sobol, tiskový mluvčí ČEZ.

"Máme v péči jak běžné pacienty, tak i pacienty v těžkém stavu. Naši zdravotníci jsou vedle úspěchů také svědky skutečných osobních a rodinných tragédií, které je nemohou nechat lhostejnými. Vážíme si proto jakékoliv podpory, která je pro nás v poslední době o to důležitější, neboť i naši zdravotníci se již potkali s nepochopením i invektivami. Vždy pomůže, když zjistí, že si jejich práce ostatní váží. A když to je sděleno způsobem, jakým to udělali pracovníci skupiny ČEZ, potěší to dvojnásob. Ještě jednou jménem všech děkuji,“ uvedl Martin Svoboda, ředitel Vojenské nemocnice Olomouc

Byla radost sledovat, jak z dárků září oči 

Návštěvu energetiků přijali s vděkem také zdravotníci ve Fakultní nemocnice Olomouc. „Rád bych jménem našich zaměstnanců moc poděkoval společnosti ČEZ za milý a velkorysý dar. Fakultní nemocnice Olomouc nemá infekční oddělení, proto jsme s kolegy objížděli se zásilkou jednotlivé kliniky, kde pečují o covidové pacienty. Byla radost sledovat mnohdy už unavené sestřičky, jak jim z dárků září oči. Takže jsme vlastně byli obdarováni také. Děkujeme!“ dodal Adam Fritscher, tiskový mluvčí FN Olomouc.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty