Při autonehodě zemřel bývalý gólman Sigmy Olomouc i Baníku

Tragická zpráva přišla ze sportovního prostředí. Ve věku 31 let zemřel ve středu ráno při autonehodě Martin Šustr, bývalý brankář Sigmy Olomouc a dalších ligových týmů.

Martin Šustr v dresu Sigmy Olomouc | Zdroj: FB SK Sigma Olomouc

"Mimořádně smutná zpráva. Ve věku 31 let zemřel náš bývalý brankář Martin Šustr. Upřímnou soustrast pozůstalým," uvedla Sigma Olomouc na oficiální facebookové stránce. Podobná smutná slova našli dnes fanoušci na stránkách Baníku Ostrava či Zbrojovky Brno, kde olomoucký odchovanec rovněž působil. Dále hrával i za druholigový Vyškov.

Hráčem Sigmy se Martin Šustr stal už v dorosteneckém věku v srpnu 2008. V květnu následujícího roku poprvé debutoval v nejvyšší soutěži při utkání Sigmy se Zlínem (1:1). Během svého působení plnil funkci brankářské dvojky a trojky. V Sigmě kryl záda zkušeným gólmanům Lovásikovi, Drobiszovi a Zlámalovi. Byl členem týmu, který v roce 2012 uspěl v českém poháru a superpoháru. Následně vroce 2016 odešel do ostravského Baníku. 

"Olomoucký odchovanec strávil v Baníku necelé dva roky v letech 2016 a 2018 jako dvojka či trojka v brankářském týmu se zkušenějším Petrem Vaškem a mladým Františkem Chmielem, následně i Janem Laštůvkou a Viktorem Budinským. Vždy pozitivně naladěný gólman si při Vaškově zranění na podzim 2017 připsal svých jediných pět ligových startů za Baník," uvedl autor vzpomínkového textu na oficiálních stránkách Baníku Ostrava.

Posledním působištěm Martina Šustra byly divizní Kozlovice, kde naposledy hrál ještě minulou neděli.  Podle informací Deníku se středeční tragédie odehrála na Blanensku a auto Martina Šustra se mělo střetnout s náklaďákem. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty