U železniční trati našli lidské ostatky. Totožnost mrtvého zjišťují

AKTUALIZOVÁNO Došlo na železniční trati z Olomouce do Hlušovic k nezaznamenané tragické nehodě? Policie dostala dnes ráno zprávu o nálezu lidských ostatků v bezprostřední blízkosti kolejí. Nehoda ale hlášena nebyla.

Ilustrační foto: Policie ČR

"Dnes krátce po půl deváté ráno jsme přijali oznámení o nálezu pozůstatků lidského těla na železniční trati mezi Olomoucí a Hlušovicemi," uvedla policejní mluvčí Petra Vaňharová.

"Případem se zabývají kriminalisté, provoz na trati je aktuálně pozastaven," dodala tisková mluvčí. Mezi Olomoucí a Bohuňovicemi jezdí zatím náhradní autobusová doprava, podle stránek ČD to tak bude asi do jedenácti hodin. O případných nových zjištěních budeme informovat.  

EDIT 16.5.: V úterý sdělila policie následující nové informace. Pozůstatky lidského těla, které byly nalezeny v pondělí ráno na železniční trati mezi Olomoucí a Hlušovicemi, patří muži, jehož totožnost kriminalisté ověřují. Za účelem prověření všech okolností a souvislostí byly ve věci zahájeny úkony trestního řízení a rovněž byla u zemřelého nařízena soudní pitva. "S ohledem na tragickou událost nebudeme k věci poskytovat bližší informace," uzavřela mluvčí Policie ČR Petra Vaňharová.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Ekologický rozcestník MIE
INZERCE
Chata Kouty