Lídři koalice SPOLU zahájí pátek společnou snídaní v Opeře. Jste zváni

Chcete se zeptat lídrů opoziční koalice SPOLU na jejich plány? Nebo jim říct, co vás trápí a co by měli v Praze pomoct změnit? Pak máte šanci už v pátek dopoledne, kdy lídři koalice SPOLU přijedou do Olomouce. Po společné snídani odsud pak s regionálními lídry vyrazí na cestu do dalších měst a obcí Olomouckého kraje.

Lídři koalice Petr Fiala (ODS), Marián Jurečka (KDU-ČSL) a Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) se budou v pátek setkávat v Olomouci a v dalších městech a obcích s co nejvíce lidmi. „Mluvit s lidmi je ideální možností, jak se dozvědět, co lidem v regionu skutečně chybí nebo co jim ztěžuje život. A pro lidi je zase taková kontaktní kampaň ideální příležitostí, jak politikům říct, co si myslí,“ zve zájemce o setkání lídr olomoucké ODS Martin Major.

Společná snídaně se odehraje v zahrádce Caffe Opera na Horním náměstí od 9 do 10 hodin. Následně se rozdělí a v doprovodu místních lídrů odjedou na různá místa v kraji. Petr Fiala se zaměří na Olomouc, kde jej čeká například návštěva pražírny kávy v Lošově, prohlídka Pevnosti poznání či oběd s talentovanými mladými vědci z Olomouce, Marián Jurečka vyjede směrem na Prostějovsko a také do Loštic do výrobny olomouckých tvarůžků, a Markéta Pekarová Adamová zamíří na sever kraje, do Velkých Losin, Šumperka či Zábřehu. Odpoledne všechny tři přijme ve 14 hodin arcibiskup olomoucký Jan Graubner. Poslední akcí dne je společná návštěva rodinné Zlaté farmy ve Štětovicích.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty