SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na koncert Štěpána Kozuba a Jiřího Krhuta. Příští týden zahrají v Olomouci

Populární dvojka ostravských komiků Štěpán Kozub a Jiří Krhut se do Olomouce přijede pochlubit svou hudební tvorbou. Na konci roku 2020 vydali své debutové album s názvem Prásknu bičem a letos se rozjeli na velké turné. Jednou ze zastávek bude 29. července od 19 hodin i FunPark u Galerie Šantovka. O tom, že nás čeká zábavná show, netřeba uvažovat! Zažijte ji s lístky od Šumperského Reje. Soutěž bude ukončena v pondělí 25. července v 9:00.

Jiří Krhut a Štěpán Kozub představí v Olomouci autorskou hudební tvorbu. Foto: archiv

Ostravská dvojice si rychle získala srdce fanoušků napříč generacemi. Jejich tvorba totiž obsahuje písně různých žánrů a oslovuje tak řadu mladších i starších posluchačů. Koncerty však nebývají často pouze o písničkách. Protože společným jmenovatelem obou interpretů je humor, divák se na jejich vystoupeních vydatně pobaví a zasměje.

Pro diváky jsou připraveny také stánky s pivem, grilovanými dobrotami a moravským vínem. Návštěvníci si mohou odpočinout v relax zóně, kde budou připraveny mimo jiné vodní dýmky.

Koncert se uskuteční v areálu FunParku u Galerie Šantovka v pátek 29. července od 19 hodin.

Předprodej vstupenek ZDE.


SOUTĚŽ

Hrajte s Rejem o 2x dvě vstupenky na koncert ostravských komiků Štěpána Kozuba a Jiřího Krhuta v Olomouci. Stačí, když pošlete správnou odpověď a budete mít špetku štěstí při losování. Dva výherce, kteří získají každý po dvou vstupenkách, zveřejníme 25. července pod tímto článkem.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje album Štěpána Kozuba a Jiřího Krhuta?

Odpovědi posílejte jako SMS ve tvaru ODPOVĚĎ, JMÉNO, BYDLIŠTĚ na číslo 605 854 541. (Cena zprávy odpovídá vaší standardní SMS.)


Kdo vyhrál vstupenky na koncert?

VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE:

Dvě vstupenky na koncert ostravských komiků Štěpána Kozuba a Jiřího Krhuta v Olomouci vyhráli: Soňa Svobodová z Olomouce a Antonín Kutálek z Rohle

Blahopřejeme! Výhra na vás čeká přímo u vstupu na akci. 




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty