Unikátní Turné na střechách míří do našeho kraje. Šumperk hlásí vyprodáno, v Olomouci zbývají poslední lístky

"Úžasná atmosféra, nádherné počasí a všude je plno," tak hodnotí dosavadní průběh Turné na střechách zpěvák O5 a Radeček Tomáš Polák. Oblíbená šumperská skupina teď míří se svým unikátním projektem domů, do Olomouckého kraje. V Šumperku se ve středu 27. července odehrají hned dva vyprodané koncerty. O den později vystoupí kapela v Olomouci, kde zbývají poslední lístky na přidaný koncert od 17 hodin.

Turné na střechách je ve své polovině. V Praze zahráli O5 a Radeček dva koncerty na střeše výškové budovy Radost. Foto: Lukáš Kozel

Na Turné na střechách vyrazila parta okolo bratrů Polákových, jenž boduje s projektem BRA3, po dvou letech. Rockový kvintet z podhůří Jeseníků odehraje v rámci šňůry celkem osm unikátních koncertů přímo na střechách zajímavých budov. Bonusový úvodní koncert navíc odvysílalo v přímém přenosu ze své střechy Radio Impuls.

Hity zazní ve speciálních aranžích

Posluchači se mohou těšit na největší hity. V netradičních akustických aranžích zazní písně jako BRA3, Vloupám se, Sex ve sprše, Praha a mnoho dalších. Během večera dostanou diváci také prostor k dotazům přímo na členy kapely. 

“Turné na střechách je jedinečné nejen místem konání, ale i pohodovou atmosférou, kdy jsme si s fanoušky hodně blízko. Zároveň se všichni také mohou těšit na dechberoucí výhledy,” slibuje zpěvák Tomáš Polák.

V Šumperku zahrají O5 a Radeček 27. července od 17 hodin a od 19:30. Ve čtvrtek 28. července zakončí turné dvojkoncert v Olomouci. Večerní vystoupení od půl osmé je vyprodané, na odpolední od 17 hodin zbývají poslední vstupenky, které si mohou zájemci pořídit v síti TicketLive.cz.  

Speciálním hostem na všech koncertech bude úspěšný zpěvák Jakub Děkan.

Turné na střechách 2022:

19. 7. 2022 / LIBEREC / střecha KC Vratislavice 101010 / Vyprodáno

20. 7. 2022 / PRAHA / střecha Radost / Vyprodáno, přidán druhý koncert od 17:00

21. 7. 2022 / HRADEC KRÁLOVÉ / střecha knihovny / Vyprodáno

27. 7. 2022 / ŠUMPERK / střecha Majáku /  Vyprodáno, přidán druhý koncert od 17:00

28. 7. 2022 / OLOMOUC / střecha PřF UP / Vyprodáno, přidán druhý koncert od 17:00

Předprodej vstupenek ZDE.






INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty