Cirkus u sokolovny a kolotoče u tržnice: v Olomouci už zítra začíná jarní sezóna

První neklamné známky jarní sezóny ve městě jsou tady. U tržnice už světští staví kolotoče, labutě a autíčka. O kousek dál, za sokolovnou, teď vyrůstá také cirkusové šapitó.

Kolotoče u tržnice začínají v pátek 17. března. | Foto: Rej.cz

Na volné ploše vedle tržnice staví od středy kolotoče. Klasické labutě, velký kolotoč twister i autíčka by se podle jejich provozovatelů měla roztočit a rozjet už v pátek 17. března. Doufejme, že jim bude přát počasí, podle předpovědi by mělo být zítra o trochu tepleji než dnes. 

Kolotoče u tržnice | Foto: Rej.cz 

Ve stejný den se v 17 hodin odehraje premiéra letošních cirkusových představení v Olomouci. "Po deseti letech se Cirkus Alex vrací do České republiky se svou novou show. Cirkus Alex je jeden z největších cirkusů v České republice a představí vám artisty z celého světa. ... Na programu budou vzdušné akrobatky, tance hula hop, volný výcvik koní, roztomilé vystoupení malého psíka, kolo smrti, provazochodci, klaun akrobati a mnoho dalších překvapení!" vzkazuje případným divákům Cirkus Alex. Své vytápěné šapitó staví na obvyklém místě - na bývalém hřišti mezi sokolovnou a atletickým stadionem TJ Lokomotiva Olomouc. 

Foto: Rej.cz

Foto: FB Cirkus Alex



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty