Hutné metalové riffy Snaefell zazní na Masters of rock. Kapela tam natočí klip

ŠUMPERK - Heavymetaloví úderníci Snaefell budou řádit na slavném Masters of rock ve Vizovicích. Multižánrový jubilejní 20. ročník festivalu, který se koná v areálu likérky R. Jelínek, uslyší šumperskou kapelu ve čtvrtek 11. července. Všichni, kdo na koncert dorazí, mají možnost být přímými účastníky natáčení videoklipu k novému singlu Surtur.

Šumperská skupina Snaefell vystoupí na prestižní akci Masters of rock. Foto: archiv

Kapela Snaefell, která pochází ze Šumperka a Nového Malína, vznikla v roce 2008 a má za sebou vydání dvou alb „Síla hudby 2009“ a „Stratovulkán 2015“. Ke čtyřem singlům natočila videoklipy a snaží se koncertovat po celé republice.

Skupina se v poslední době potýkala s personálními změnami. Loni sestavu opustil kytarista Ondra Hýbl, avšak náhrada na sebe nenechala dlouho čekat, když kytarovou divizi Snaefell posílil mladý a nadějný kytarista Richard Kolář, který se poprvé představí právě na 20. ročníku Masters of rock ve Vizovicích. Kapelu také doprovází talentovaná zpěvačka Alena Mátychová. 

Snaefell chystají nové album

"Jsme rádi, že se nám podařilo navázat spolupráci s norskou kapelou The Federation, se kterou jsme teď v červnu absolvovali koncerty v Brně v hudebním klubu Melodka a také v Praze na Strahově v klubu 007. Nyní začínáme pracovat na novém videoklipu Surtur a chystáme další album, které vyjde příští rok," prozradil další novinky zpěvák Josef Mádr. 






INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Ekologický rozcestník MIE
INZERCE
Chata Kouty