Velký čarodějnický program na Poděbradech! Sobota s koncertem, skákáním i velkou vatrou

Stále oblíbenější výletní místo Olomoučanů na Poděbradech ožije v sobotu velkým programem na téma Pálení čarodějnic. Pořadatelé slibují tolik akcí, že se jim nikdo v okolí nevyrovná. K tomu si přičtěte působivé prostředí a dobrou kuchyni a je to jasné...

Foto: FB Olomoucké Poděbrady

V sobotu se bude pořád něco dít už od dopoledne, hlavní program se odehrává večer. Oficiálně akce začíná v 10 hodin. "Máme připravený opravdu bohatý program pro děti, který bude probíhat v rámci celého areálu," slibuje Jiří Holub za pořadatele akce.

Zajištěna tady bude zábava pro děti, jako jsou různé závody a soutěže, malování na obličej a podobně, určitě zde potkáte plno malých čarodějnic a jiných strašidelných bytostí. Kdo má rád pohyb, může se těšit na různé skákací atrakce, skluzavky a prolézačky, možná bude i zorbing koule a další lákadla pro dětské publikum.

Po celý den budou od restaurace Terasa vonět grilované makrely a různé speciality z udírny.   

V 18 hodin bude zapálena připravená velká vatra i se zlou čarodějnicí. Poté bude na Terase na programu koncert olomoucké kapely Free Fallin, která hraje akustický rock a jejíž produkce moc dobře se hodí nejen k poslechu, ale i k tanci.

Připravená vatra | Foto: Olomoucké Poděbrady

 

Program na sobotu 30. dubna




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty