Poděbrady lákají na novou pláž, perfektní gastro a v sobotu i na tradiční dětský den!

Olomoucké Poděbrady jsou zaslouženě stále oblíbenější destinací. Pro ty, kdo zde nebyli třeba poslední měsíc, máme dobrou zprávu - u Terasy vznikla nová písečná pláž. A pro ty, kteří tu nebyli pár let, máme ještě lepší zprávu - přijďte a budete zírat. Poděbrady se změnily z ošuntělého letoviska v perfektní cíl výletů.

Nová pláž na Poděbradech | Foto: Rej.cz

V sobou se tady odehraje tradiční dětský den. První červnový den už sice byl ve středu, ale sobota je pro oslavy mnohem lepší. Připravená bude dobrodružná stezka pro děti včetně plnění úkolů, několik skákacích atrakcí, malování na obličej nebo třeba výroba vlastních odznaků. programzačíná už v 10 hodin. 

A co jinak? Samotné prostředí je na Poděbradech opravdu stále příjemnější. Nové terásky nad jezerem, nové pláže, upravené dětské hřiště. A borci, kteří se tady starají o grilované speciality, mají pořád něco dobrého. Nejde přitom jen o obligátní klobásky nebo steaky, ale o pestrý výběr gastronomických potěšení, jaký byste čekali spíš v nějakém hipsterském podniku v centru města. Ale i to klasické grilované nebo uzené cigáro tady dělají...  

Snad bude přát i počasí... a kdyby ne, tak u restaurace je i veliká zastřešená zahrádka. 

Foto: Rej.cz

Foto: Rej.cz

Foto: Rej.cz



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty