Úřední čtvrť ožije v srpnu už třetí sousedskou slavností! Minulé ročníky měly velký úspěch

Už dvakrát ožila Úřední čtvrť v Olomouci sousedskou slavností. Poprvé to byl obrovský úspěch, který o rok později přitáhl ještě větší pozornost a více lidí. A nyní se chystá třetí ročník velmi příjemné a zajímavé akce.

Foto: Rej.cz

V sobotu 27. srpna od 14 hodin ožije Litovelská 17, tedy prostranství na rohu ulic Mozartova a Žilinská, již 3. sousedskou slavností připomínající urbanistickou a kulturní jedinečnost tzv. Úřední čtvrti. Z váni jsou úplně všichni, tedy zdaleka ne pouze rezidenti.

Na co se můžete těšit? Na programu jsou koncerty, přednášky, ochutnávky guláše, buchet, a dalších dobrot přímo od jednotlivých sousedů, profesionální gastronomie od zkušených kuchařů, zábava pro děti a plno dalšího. 

VYSTOUPENÍ

  • 14:00 FS Hejčíňan,
  • 15:00 ZUŠ Iši Krejčího,
  • 16:30 Brass Tools,
  • 17:45 Flamenco, břišní tanečnice, žonglování,
  • 18:15 Pokus Band

OBČERSTVENÍ

Vaříte fenomenální guláš? Pečete buchty? Můžete, pokud chcete:), sousedům přinést ochutnat! Pro vaše dobroty jakéhokoliv druhu bude připraven populární SOUSEDSKÝ STŮL.

Další občerstvení zajistí oblíbené a osvědčené podniky Blues Bar GARCH, Traffic Coffee se postará o vynikající kávu a můžete se těšit také na makrely od Travise.

PROGRAM PRO DĚTI

Program bude tak jako minule opět zajištěn v krásné velké zahradě. Pro děti bude na místě připraven například skákací hrad, malování na obličej, Bricks4Kids a další aktivity..

PROHLÍDKY A BESEDY

V 15  a 17 hodin vyrazí z místa akce komentovaná procházka s patriotem a výborným znalcem olomoucké historie Vilémem Švecem. Ve 20 hodin se můžete těšit na přednášku o fortu Šibeník s projekcí.

VÝZVA PRO VŠECHNY

Máte nějaký jedinečný koníček či obchod? Můžete přispět k oživení doprovodného programu a současně tak prezentovat své podnikání či zájmový kroužek? Máte jiný podnět k obohacení naší akce? Neváhejte kontaktovat pořadatele akce na čísle 734 765 914. Je to i vaše sousedská slavnost. Přijďte se potkat a pobavit se svými sousedy (nejen) z této části města.

Akce proběhne s podporou Komise městské části 18 Olomouc-Západ.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty