Bistro Romana Pauluse výjimečně otevře i na státní svátek. Zkuste zde svatováclavský oběd

Přestože je ve středu svátek, Bistro Paulus zve milovníky dobrého jídla na své obědové menu. V podniku slavného michelinského kuchaře Romana Pauluse můžete ochutnat českou klasiku i speciality z grilu a pánve.

Foto: archiv

„Chtěli jsme nabídnout lidem, kteří se k nám ve všední dny nedostanou, aby nás navštívili ve svátek,“ říká manažer Daniel Schiner. Bistro Paulus mívá totiž standardně otevřeno jen v pracovní dny a připravuje snídaně a obědy. Ve středu, na den svatého Václava, je státní svátek. 

Moderní kantýna Romana Pauluse sídlí v budově Envelopa Office centrum na třídě Kosmonautů. Běžný denní servis začíná sladkými i slanými snídaněmi již od 7.30 hodin ráno, oběd s výběrem dvou polévek, několika jídel a nabídkou salátů a dezertů od 11.00 do 14.30 hodin. Celý den až do 16.30 hodin zákazníci ocení snacky, sendviče, dezerty, zákusky, kvalitní kávu, výběr čajů a domácích limonád a další nealko i alko sortiment. Sebou bistro nabízí domácí speciality v podobě zavařených skleniček s trhanými masy, paštikami nebo škvarky.

Roman Paulus | Foto: Kateřina Fajmon



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty