Adventní čas na Olodvorku: oblíbená kulturní scéna chystá seriál koncertů a setkávání

Adventní čas je o společném setkávání se, času na vaše blízké, přípravě na Vánoce a dobré náladě. A k tomu je jako dělaná akce s názvem ADVENTNÍ ČAS NA OLODVORKU, kde podle organizátorů všechno toto dostanete.

Adventní Olodvorek

Koncerty, víno, punč, příjemná společenská atmosféra... "Víno máme z jižní Moravy, náš šéfkuchař Jakub Pešata dohlídne na echt vaření našich OLOPUNČŮ a společně s našim týmem pod vedením Martina Valencika dostanete tu nej kvalitu co si můžete přát," vzkazuje kapitán Šimon Pelikán.

A co více? Na Olodvorku se hlavně hraje a to platí i v nadcházejícím adventním období. "Máme pro vás téměř každodenní kulturní program a stále jej doplňujeme. Kdo máte zájem v Olodvorku vystoupit, napište nám na mail info@olodvorek.cz a rádi vás tam přidáme. A hudebníci nebojte se, jak naše punče tak vytápěné podium vás hezky zahřeje," doplňuje Šimon Pelikán.

V minulých letech byl adventní čas na Olodvorku podle všech zúčastněných vždy velmi příjemný. My z Olomouckého Reje oporučuje osobní test a sami uvidíte... :-) Seriál akcí Adventní čas na Olodvorku začíná už v úterý 15. listopadu a končí až 26. prosince!  O jednotlivých koncertech a představeních budeme informovat. 

Úplně první akcí je v úterý 15. 11. První várka punčů 2022!

Foto: FB Olodvorek

Foto: FB Olodvorek



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty