Kde strávit tropickou sobotu? Na Poděbradech je dnes Den vodních sportů a večer super koncert!

Příjemný den i večer můžete prožít dnes na olomouckých Poděbradech. Přes den samozřejmě koupání, ale také velká šance vyzkoušet zdarma vodní sporty, a večer další ze série koncertů, tentokrát se skvělou olomouckou kapelou TAK CO?!

Den vodních sportů dnes na Poděbradech

Od 10:30 až do 18:30 se na Poděbradech koná Den vodních sportů s firmou Decathlon. Přijďte si zdarma vyzkoušet jejich paddleboardy a kajaky, Poděbrady jsou pro tyto aktivity jako stvořené.

Večer následuje další ze série koncertů. Ty se odehrávají pravidelně každý pátek a některé soboty, přičemž právě tuto sobotu se zde Na Terase představí v 19:00 úspěšná olomoucká kapela TAK CO? Skupina má za sebou řadu úspěšných skladeb a klipů a aktuálně koncertuje po celé republice, tak si je přijďte určitě poslechnout. Série letních koncertů na Poděbradech pokračuje až do poloviny září. 

Kromě toho bude samozřejmě i v sobotu k dispozici nejen kuchyně zdejší restaurace, ale i skvělý venkovní gril, mnoho chlazených nápojů, speciálních míchaných drinků, jako je třeba nový Hipster, a spousta dalšího osvěžení. 

Foto: FB Olomoucké Poděbrady




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj