Šantovka pořádá v pátek a sobotu slavnosti keramiky! Přijďte se podívat na mistry v akci

Dnes a v sobotu až do večera probíhají v Galerii Šantovka Slavnosti keramiky. Hosté se mohou těšit na hrnčířské trhy či ukázky práce profesionálů. Profesi hrnčíře si navíc budete moci vyzkoušet vlastníma rukama!

Tvorbu keramiky si tu můžete sami vyzkoušet | Foto: slavnostikeramiky.cz

„Na akci bude přítomno celkem dvaadvacet stánků s keramickými výrobky. Součástí budou také komentované ukázky tvorby na pódiu a workshopy pro děti,“ říká marketingový koordinátor Galerie Šantovky David Podstata.

Návštěvníci zde například mohou při práci sledovat profesionálního keramika Karla Žílu, zaujmout je určitě může i výstava jeho fascinujících výtvorů. Kromě toho zde budou k dispozici prezentace a prodej keramického materiálu od renomovaných firem Kittec a Propec. Na programu jsou i ukázky práce profesionální malířky a keramičky Jitky Skočkové, která bude paralelně tvořit na plátně a na svých točených nádobách.

Neváhejte proto a vyrazte na akci s celou rodinou, kdy jindy se vám totiž poštěstí získat zkušenost s tímto řemeslem. Slavnosti se konají v přízemí galerie a v pátek i sobotu trvají až do 19 hodin. V pátek akce začne ve 14 hodin, v sobotu je začátek v 9:30. 

Více informací o celé akci včetně medailonků vystavujících hrnčířů a keramiků naleznete na webu Slavnosti keramiky.

Foto: Slavnostikeramiky.cz





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1