Padesát tisíc a spousta dalších výhod: zkuste nabídnout podnikatelský záměr v Podnikavé hlavě

Do začátku podnikání 50 tisíc korun, a k tomu i nové kontakty, zkušenosti, zpětnou vazbu od mentorů, sleva 50 % na pronájem kanceláře na rok a konzultace od mentorů i externích partnerů zdarma. To jsou ceny, které čekají na letošního vítěze Podnikavé hlavy. Soutěž pořádá již po dvanácté Vědeckotechnický park Univerzity Palackého (VTP UP). Soutěžící z řad úplných začátečníků nebo i zkušenějších podnikatelů s novým nápadem, se mohou hlásit na stránkách www.podnikavahlava.cz do 10. 5. 2021.

Zdroj: UP Olomouc

Podnikavá hlava letos probíhá pod záštitou Olomouckého kraje, města Olomouc a za finanční podpory generálního partnera firmy Reticulum, podpory hlavního partnera Inovačního centra Olomouckého kraje (ICOK) i dalších partnerů.

Ke vstupu do soutěžního klání se stačí registrovat na stránkách www.podnikavahlava.cz a zaslat potřebné dokumenty i se svým podnikatelským záměrem. Před jeho sepsáním je možné konzultovat svůj nápad, ale i přípravu písemných podkladů přímo s mentory na VTP UP nebo v ICOK.

„Může se zdát, že tato doba podnikání nepřeje. Jsem přesvědčen o opaku. Právě tato situace přináší nové nápady i nové pohledy na podnikání. Naše role zde není jen projekty a nápady posoudit a vybrat ty nejlepší, ale zejména pomoci těm, kteří nevědí, jak na to, nemají kapitál či zkušenosti, aby svůj nápad mohli realizovat. Chci tedy povzbudit všechny, kteří se zatím se svým nápadem neodhodlali vyjít ven, aby přišli. Účastí v Podnikavé hlavě můžete získat nejen výhru, ale každý zde získá zpětnou vazbu, kontakty na další začínající i zkušené podnikatele, možnost využít mentora, najít investora či partnera pro další podnikatelské kroky,“ uvedl Roman Jurečka, ředitel VTP UP.

Tradiční soutěž Podnikavá hlava, pořádaná Vědeckotechnickým parkem Univerzity Palackého v Olomouci, za podpory hlavního partnera letošního ročníku Inovačního centra Olomouckého kraje (ICOK) je určena všem kteří s podnikáním chtějí teprve začít i zkušenějším podnikatelům. Do finále postoupí 10 vybraných finalistů. Ti své projekty představí odborné porotě dne 27. 5. 2021 a v ten den bude zároveň vyhlášen vítěz soutěže. Soutěžit se bude také ve dvou speciálních kategoriích Podnikatel z UP a Cena ICOK pro nejinovativnější nápad.

Vítězem loňského jedenáctého ročníku se stal Tomáš Jelínek s projektem Medomat, který pomáhá včelařům v prodeji medu. Druhým oceněným nápadem se stal projekt Inteligentních dopravních zrcadel od Davida Podoly a na třetím místě se umístil nápad Františka Špáse s názvem Loklok. Ve speciální kategorii Podnikatelka v sukni pak vyhrál nápad Restio Elišky Brázdilové.

“Každému bych doporučil se zúčastnit podnikavé hlavy, neboť nasbíráte spoustu zkušeností. Poznáte spoustu mentorů a zkušených odborníků, kteří vám dají upřímné zpětné vazby na to zdali, váš projekt vidí smysluplně nebo ne,“ uvedl František Špás z firmy Loklok.

Podrobné informace o soutěži naleznete na webu www.podnikavahlava.cz nebo na Facebooku Soutěž Podnikavá hlava.

Zdroj: UP Olomouc




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Rockový ples Olomouc
INZERCE
Chata Kouty