Děti bez rodičů prosí o pomoc. Při pandemii musí zůstávat zavřené v Klokánku

Pomozme dětem, které to mají v životě už tak dost těžké, a teď při pandemii ještě těžší. Nechodí do školy, nesmí do žádných kroužků a většinu času musí trávit uvnitř náhradního domova. Nový projekt ŠKOLA DOMŮ umožní každému člověku s dobrým srdcem přispět třeba jen malou pomocí pro děti v Klokánku.

Klokánek Olomouc pomáhá dětem v nouzi už řadu let. / Ilustrační foto: FB Klokánek Olomouc

"V současnosti, kdy děti tráví svůj čas mimo školu, je nám pomocí vše, co by smysluplně využily ne jenom při domácí výuce, ale i ve volném čase. Tím, že děti nechodí do školy, na kroužky, tráví většinu volného času na Klokánku. Tety se snaží, aby děti právě volný čas využily ne jenom k zábavě a psychické pohodě, ale aby se mohly rozvíjet i v dalších aktivitách. Proto velmi vítáme jakékoliv pomůcky, které tyto činnosti podpoří. Za vaši pomoc předem děkujeme,“ vzkazuje Šárka Kupčáková, vedoucí Klokánku Olomouc.

Když se podíváte na stránku www.odvahadarovat.cz, uvidíte velmi snadný návod, jak přispět na sešity, knížky, pracovní sešity, různé pomůcky, hračky nebo třeba jak darovat pár korun dívce Nikolce na kurz hraní na kytaru. Podpořit děti v Klokánku můžete i malou částkou na www.odvahadarovat.cz.

Díky dárcům se dětem v Klokánku zdlouhavé trávení času v době pandemie alespoň trochu zpříjemní.

Díky darům lidí s dobrým srdcem je trávení času v Klokánku zábavnější. / Ilustrační foto: FB Klokánek Olomouc

Vedoucí olomouckého Klokánku Šárka Kupčáková / Zdroj: FB



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Rockový ples Olomouc
INZERCE
Chata Kouty