Toaletní papír v hlavní roli. Fotbalový klub vybízí k pohybu netradiční výzvou

KRAJ - Fotbalový klub ze Šumperka se rozhodl svérázným způsobem vybídnout nejen mladé lidi, aby se začali více hýbat. Společně se členy kapely O5 a Radeček natočili netradiční výzvu. Kdo udělá nejvíc nožiček s toaletním papírem, vyhraje atraktivní ceny. Zapojit se může každý.

Kampaň se soutěžní výzvou doprovází zábavné video. "Společně chceme vyhecovat mladé lidi, aby se zvedli od počítačů a zasportovali si, byť s netradičním předmětem - toaletním papírem," uvedl Ladislav Šabo, předseda FK Šumperk.  

Z fotbalových kruhů se stále hlasitěji ozývá varování před dopady koronavirové krize na sportující mládež. "Poslední měsíce jsou pro oddíly tragické. Máme povoleno se stýkat pouze přes video konference. Nemůžeme s dětmi trénovat, ani jinak sportovat. To má samozřejmě fatální dopad na kondici a disciplínu hráčů," připomněl Ladislav Šabo. A dodal, že právě "toaleťáková challenge" má na současnou situaci upozornit a také přilákat děti k pohybu. 

Když to zvládneme my, dokáže to každý

"Rádi jsme iniciativu fotbalistů podpořili. Věříme, že vyhecujeme prcky i dospělé, aby žonglování s papírem zkusili. Když i my muzikanti zvládneme dát pár nožiček, tak to dokáže každý," dodal s úsměvem zpěvák O5 a Radeček Tomáš Polák, který je náruživým fotbalovým fanouškem.

Zástupci klubu doufají, že po rozvolnění vládních protipandemických opatření se podaří mládež přivést zpátky k pravidelnému trénování. „Jakmile se vše vrátí do normálu, začneme také pořádat nábory pro nové zájemce o soutěžní fotbal. Za všechny trenéry slibuji, že uděláme maximum, aby to holky a kluky bavilo a naučili se spoustu nových věcí,“ uzavřel šéftrenér šumperské mládeže Bohdan Hecl.


Toaleťáková challenge – jednoduchá pravidla:   

Kolik nožiček uděláš s toaleťákem? Vyzýváme tě na souboj! 

Jdeš do toho s námi?  

Zvedni zadek od kompu, natrénuj nožičky s toaleťákem a pošli nám video s maximálním pokusem. Ti nejlepší získají super ceny od FK Šumperk a od kapely O5 a Radeček!  

Video pošli do 15. dubna do komentářů nebo do zpráv na FB/fotbalovyklubsumperk

A nezapomeň připsat své jméno, věk, kontakt a počet nožiček, který jsi na videu dokázal udělat. 

Budeme rádi, když budeš video sdílet a řekneš o něm kámošům...   



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty