Klub se omlouvá, na dnešní čtvrtfinále ještě fanoušky vpustit nesmí

Pro všechny fanoušky, kteří se dnes chystali na čtvrtfinálové utkání Sigmy Olomouc se Slavií Praha, dnes přinesl klub nepříjemnou zprávu. Z rozhodnutí příslušných orgánů ochrany veřejného zdraví Ministerstva zdravotnictví mají všichni držitelé permanentních vstupenek na dnešní duel MOL Cupu zakázán vstup pod hrozbou vysokých sankcí. Povolení vstupu omezeného počtu fanoušků totiž platí až od soboty 1. května...

Takže dnes bez fanoušků... / Ilustrační foto: Rej.cz

Ve včerejších pozdních odpoledních hodinách SK Sigma Olomouc obdržel informaci o tom, že pro následující utkání je možné na stadion vpustit velmi omezené množství fanoušků. Klub se tedy rozhodl, že na středeční utkání umožní vstup majitelům zakoupených permanentních vstupenek.

Na základě informace, kterou klub obdržel před malou chvílí, však výše zmíněné vejde v platnost až od 1. května 2021. „Z toho důvodu na dnešní zápas nemohou být fanoušci vpuštěni,“ uvedla tisková mluvčí klubu Alice Zbraňková. „Jsme si vědomi, že nastalá situace není příjemná a omlouváme se všem, kteří se na dnešní zápas chystali. Přesto věříme, že situaci fanoušci pochopí a podporu Sigmě Olomouc vyjádří na Andrově stadionu v nejbližším domácím ligovém utkání,“ dodala Zbraňková.

Zdroj: sigmafotbal.cz



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
Chata Kouty