Policie na zimáku: hokejisté i fanoušci absolvovali v plecharéně policejní fyzické testy

Ve středu 10. července měli fanoušci Mory dopolední program jasný. V 9:45 se ti nejodvážnější sešli v plecharéně, kde pod dohledem profesionálů absolvovali společně s hokejisty policejní fyzické testy.

Foto: Policie ČR

Po zápisu všech zúčastněných se fanoušci přesunuli přes útroby plecharény na hrací plochu, kde je čekalo úvodní slovo od zástupců policie. Zároveň byli představeni speciální hosté, testů se totiž přímo zúčastnili i hokejisté Olomouce Lukáš Anděl, Adam Rutar a Lukáš Mareš, na zbraně zase dohlížel juniorský mistr světa ve střelbě broky Daniel Korčák.

Policejní fyzické testy se skládají ze čtyř částí, kdy pro splnění v každé části musí uchazeč dosáhnout alespoň minimální hranice 4 bodů a v celkovém součtu musí získat nejméně 36 bodů.

Foto: Policie ČR

První část tvořily pro fanoušky kliky, kde nejnižší hranici tvoří 18 opakování a horní je bez omezení, čím více kliků, tím více bodů. Následoval celomotorický test, kdy cvičící v časovém limitu 2 minut se snaží o co nejvíce opakování určené sestavy.

Po člunkovém běhu dostali všichni zúčastnění čas na oddych a mohli si vyzkoušet střelbu na terč z laserových pistolí. Poslední výzvu tvořil kilometrový běh, k němuž se všichni přesunuli ven, trať byla totiž naplánována v nedaleké aleji u fotbalového stadionu.

Náročný dvouhodinový program dal všem zúčastněným zabrat. Na konci se hráči společně s fanoušky přesunuli zpátky na hrací plochu zimního stadionu, kde převzali certifikáty za splnění fyzických testů a absolvování celé akce.

Akce byla úspěšná a její zopakování se plánuje na květen 2025.

Foto: Policie ČR

Foto: Policie ČR

Foto: Policie ČR

Foto: Policie ČR



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj