Matěj Mikulenka prodloužil v Sigmě smlouvu! Talentovaný útočník se upsal do léta 2028

V médiích už před nedávnem spekulovali, že se o tohoto útočníka bude brzy ucházet jedno z pražských S. Nyní ale vycházející hvězda naší ligy a juniorský reprezentant Matěj Mikulenka podepsal víceletou smlouvu se Sigmou Olomouc.

Matěj Mikulenka je vycházející hvězdou ligy. Skóroval i o víkendu v Hradci Králové | Foto: sigmafotbal.cz

„Jsme moc rádi, že jsme se s Matějem dohodli na jeho pokračování v Sigmě. Věříme, že u nás bude mít ty nejlepší podmínky pro další výkonnostní progres. Těší nás, jak se mu podařil vstup na prvoligovou scénu a pevně doufáme, že se bude i nadále zlepšovat. Práce s vlastními odchovanci je dlouhodobě jedním z pilířů fungování klubu,“ řekl sportovní manažer Sigmy Ladislav Minář.

Dvacetiletý ofenzivní záložník či útočník debutoval v nejvyšší soutěži v prvním kole této sezony na půdě Českých Budějovic. V polovině srpna pak v utkání proti Mladé Boleslavi vstřelil i svou první ligovou branku. Zatím nastřádal za Sigmu jedenáct prvoligových startů, v nichž zaznamenal tři góly a jednu asistenci. Nejčerstvější brankou byla ta v sobotu ve 13. minutě proti Hradci Králové. 

„V Sigmě působím už od dorostu a za to, že jsme se domluvili na prodloužení smlouvy jsem vděčný. Je to pro mě další impuls, abych pokračoval ve své píli a chuti se dále zlepšovat. Jsem rád, že se můžu teď soustředit hlavně na fotbal. Zatím se nám v sezoně daří a budu dělat všechno pro to, aby to tak i pokračovalo,“ uvedl Matěj Mikulenka, který také patří do kádru reprezentační dvacítky.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
TV Morava
INZERCE
Radio Haná