Koncert mezi zvířaty! Známí zpěváci zazpívají pro olomouckou zoo i pro všechny dárce

Olomoucká zoo děkuje všem za neutuchající podporu a zájem. Jako poděkování připravila spolu s hráčem na Panovu flétnu a současně producentem Petrem Tomečkem koncert přímo z olomoucké zoo. V neděli 4. dubna od 16 hodin se na vás zoo i zpěváci Daniel Hůlka, Kateřina Brožová, Bohouš Josef, Natálie Tichánková, Bohuš Matuš, Láďa Spilka a další těší na streamu!

Koncert pro Zoo Olomouc i všechny její podporovatele

"Bude nám ctí zpívat pro vás a zvířatům na pomoc. Říká se přeci, že když člověk síly ztrácí, hudba pomáhá jít dál. Koncertem chceme poděkovat všem, kteří zoo podrželi a možná tak k pomoci inspirovat i další, kteří se tak chystají učinit," vzkazují umělci, kteří ve prospěch zvířat vystupují bez nároku na honorář. "Když nás jako dlouholetého partnera oslovila Zoo Olomouc s prosbou o pomoc se zajištěním konektivity, nenapadlo nás, že odmítneme. Po technické stránce bylo potřeba zajistit natažení samotné kabeláže ze 32 m vysoké věže. I když na realizaci nebylo mnoho času, jsme rádi, že se všechno podařilo a že jsme mohli být součástí této akce a pomoci," dodává Pavel Hemelka za společnost ONYX engineering.

„Věříme, že nás veškeré záludnosti minou, lamy nepoplivou, stan nezboří další vichřice a celý den se vydaří. Na přípravu byl vlastně týden, ale některé spontánní akce mohou být lepší než ty dlouhodobě plánované. Ještě jednou všem lidem dobré vůle včetně účinkujících děkujeme,“ uzavírá ředitel Zoo Olomouc Radomír Habáň.

Koncert můžete sledovat na https://www.facebook.com/ZooOlomouc




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty