O titul Objev roku se kapely střetnou v Olomouci ve velkém koncertním finále

Byt č. 4, Tiket a Natřije. To jsou kapely, které změří své hudební síly ve finále prestižní soutěže Objev roku Radia Haná 2022 aneb Hledáme nové Radečky. "Přijďte fandit na koncertní grand finále, vstupné je dobrovolné,” vyzývá za pořadatele programový ředitel Rádia Haná Marek Berger.

Objevem roku se může stát také mladá havířovská kapela Tiket. Rozhodne koncertní večer ve čtvrtek 19. května v olomouckém klubu Bounty Rock Cafe. Foto: archiv

Po třech koncertních setech finálových kapel vyvrcholí program skvělou koncertní show skupiny Realita. Ta se aktuálně řadí mezi svěží úspěšné formace, které stoupají v popularitě strmě nahoru. 

Trojice kapel, která se díky hlasům fanoušků a následně výběru poroty dostala do finálového kola, se o titul střetne v živém koncertní show ve čtvrtek 19. května od sedmi hodin večer ve známém olomouckém klubu Bounty Rock Cafe. Tam o absolutním vítězi rozhodne odborná porota. Nový Objev roku získá parádní promo balík v hodnotě čtvrt milionu korun, ve kterém je profesionální natáčení v nahrávacím studiu TA musica, natočení videoklipu, možnost zahrát si na předních nejen hudebních akcích v regionu a další skvělé příležitosti.

Soutěž pomáhá hudebním talentům

“Objev roku Radia Haná nás nakopnul, v profi studiu TA musica jsme nahrály nové věci se skvělým producentem Aloisem Pospíšilem. Spolupráce s kapelou O5 a Radeček a majitelem studia Danem Kašparem vnukla inspiraci posunout naši tvorbu a dát jí větší rozměr. Náš singl Brýle vydaný společně s videoklipem je toho názornou ukázkou,” uvedla Kika Rozsívalová z kapely The Addams Sisters, která vyhrála soutěž před dvěma roky.





INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty