Včera oslavila významné životní jubileum. Dneska to Sandra rozjede u Šantovky!

Včera oslavila své životní jubileum světoznámá zpěvačka Sandra, jejíž popularita dosáhla vrcholu ve druhé polovině osmdesátých a na počátku devadesátých let. Za svou úspěšnou kariéru vydala celkem patnáct alb s nesmrtelnými hity, které dodnes poslouchají miliony fanoušků. Dneska dostanou její fanoušci mimořádnou příležitost. Ve FunParku Galerie Šantovka se uskuteční její jediný letošní koncert V ČR. Zpestřený právě atmosférou jejích kulatých narozenin. Pojďme si u této příležitosti připomenout její největší hity.

Zpěvačka Sandra dnes odehraje u olomoucké Šantovky jediný letošní koncert v ČR. Foto: archiv

V roce 1976 byla Sandra objevena hudebním producentem George Romanem, který s ní natočil její první singl Andy, mein Freund. Sláva se sice tehdy ještě nedostavila, ale přesto díky tomu dostala začínající zpěvačka příležitost stát se lídryní dívčího tria Arabesque. Během působení v této kapele se seznamuje s Michaelem Cretu, který se později stane nejen producentem jejích největších hitů, ale také manželem.  

Po rozpadu dívčího bandu se Sandra vrhá na sólovou dráhu a startuje songem Japan Ist Weit. Úspěch a sláva přichází až v roce 1985, kdy Sandra natáčí své největší hity. Ve spolupráci s Hubertem Kahem vychází singl Maria Magdalena, který je dodnes mimořádně úspěšným hitem. V době svého uvedení získal song první místo v hudebních žebříčcích ve 21 zemích a v dalších 5 zemích se dostal do Top Ten.

Ve stejném roce vznikl také hit In the Heat of the Night, se kterým v roce 1986 vyhrála druhé místo na soutěži Tokyo Song Contest. V roce 1987 získala v Itálii na hudebním festivalu Festivalbar cenu za nejlepší zpěvačku roku s hity HI HI HI a Innocent Love. 

Určitě nesmíme opomenout také hit Everlasting love, který je jedním z jejích hlavních hitů.

Přijďte si dneska spolu se Sandrou zazpívat hity svého mládí do FunParku u Galerie Šantovka. Poslední vstupenky jsou ještě v prodeji.

Více informací a předprodej ZDE.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty