Na rock máte vždycky nárok! Poslouchejte nový SkyRock

Nové, svěží, unikátní a hlavně rockové! Takové je dle svého týmu oblíbené rockové rádio SkyRock v novém kabátu. Unikátní výběr melodické rockové muziky a blues vyzdvihují svěží jingly a slogany, které nám například připomenou, že ten nejlépe strávený čas utíká “den za dnem a rock za rockem” a samozřejmě se SkyRockem.

Rozsah pokrytí rádia SkyRock je opravdu značný / Foto: Radio Haná

Když si naladíte SkyRock, objevíte úplně nový hudební svět. “Oproti ostatním rozhlasovým stanicím vysílajícím pouze populární hudbu nebo hardrock a metal nabízí hudbu, jaká lidem jinak chybí. Hrajeme rockové lahůdky od konce šedesátých let až po současnou rockovou tvorbu. Program zahrnuje klasický rock, bluesrock, blues, jižanský rock ale i moderní rock. A samozřejmě nechybí servis aktuálních informací či tématická okna jako rockové kalendárium. Kdo si jednou SkyRock pustí, už ho nikdy neopustí!” popisuje jedinečné hudební rádio SkyRock jeho otec Pavel Foretník.

SkyRock si můžete naladit v Olomouci na vlně 100FM a na dalších dokrývacích frekvencích hraje téměř v celém Olomouckém kraji a okolí. Další detaily k pokrytí a taky online vysílání najdete na webu www.SkyRock.cz.

“Díky všem rockovým fandům, že nás motivujete k tomu nejlepšímu. Nalaďte si SkyRock, stojí to za to!” vzkazuje rockerům a bluesmanům autor nového kabátu rádia SkyRock Marek Berger. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty