Pecka, bomba, paráda! Šéf Bounty Rock Cafe představil plán nejlepšího rockového klubu

AKTUALIZOVÁNO "Wow! Paráda, tak tam bych si někdy fakt rád zahrál!" Výhradně nadšené reakce sklízel Dušan Neumann, šéf Bounty Rock Cafe, když v květnu zveřejnnil vizualizace radikální přestavby jeho rockového klubu. Tento týden dostala tahle pohádka pro rockery i svůj unikátní vstup se dvěma obřími kytarami.

Nový Bounty Rock Cafe klub. / Foto: Dušan Neumann

Bounty Rock Cafe je nejen v Olomouci pojem už deset let. Rockový klub na ne zcela rockové adrese na třídě Kosmonautů měl vždy celoročně výborný program, kromě toho jeho šéf a stvořitel Dušan Neumann pořádal vždy s výjimkou loňského „covidového“ roku i kvalitní festival v areálu Korunní pevnůstky. Covid sice omezil aktivity klubu, o němž dobře vědí i mnozí muzikanti v zámoří, nad vodou se držel vynikající kuchyní. Vynucená pauza ale šéfa přiměla k odvážnému a velkolepému rozhodnutí – po deseti letech klub radikálně proměnit.

Svou vizi svěřil do rukou špičkového designera Daniela Casy. „Je to nejlepší architekt designer v České republice. Když něco dělat, tak pořádně,“ říká Dušan Neumann. Podle vizualizací (i podle toho, co je už v prosinci hotovo) to vypadá, že to opravdu bude pecka, jeden z nejlepších designových rockových klubů, jaké v těchto zeměpisných šířkách existují.

Zahrnuje multifunkční sál pro 500 stojících diváků, restauraci, oddělitelnou akustickou dělící stěnou, dva vchody i dvoje nové toalety. Pokud jde o ty vchody, tak ten hlavní stojí za to – průchod mezi dvěma obřími kytarami návštěvníkovi ukazuje, že právě vstupuje do chrámu rockové hudby. A kromě toho všeho slibuje Dušan Neumann, mimo jiné i zakladatel gastronomického Garden Food Festivalu, i perfektní kuchyni.

„Řekl jsem si, že po deseti letech to chce změnu. Hecnul jsem se, a chci to dotáhnout k dokonalosti,“ popisuje svůj přístup Neumann. A na výsledek radikální přestavby nebudeme čekat moc dlouho. „Když jsem minule přestavoval bar, lidi v pátek večer odešli a v pondělí našli bar úplně přestavěný. Teď otevřu novou podobu Bounty Rock Cafe v září,“ věří sympatický rockový guru.

My moc držíme palce a hlavně přejeme jak Dušanovi, tak všem rockerům, aby konečně mohly znovu začít klasické koncertní aktivity.

EDIT: V průběhu podzimu se jednotlivé části nového klubu otevřely veřejnosti. V druhém prosincovém týdnu dorazily do Olomouce i dva obří modely kytar, které zdobí parádní vstupní prostor. Co tedy ještě chybí? "Ještě dodělám druhé záchody a na stropech akustické prvky. Tak snad bude všechno hotovo do konce roku," vzkazuje Dušan Neumann. V lednu by tedy mohla proběhnout pořádná kolaudace...  

Nový Bounty Rock Cafe klub. / Vizualizace: Daniel Casa

Nový Bounty Rock Cafe klub. / Vizualizace: Daniel Casa

Nový Bounty Rock Cafe klub. / Vizualizace: Daniel Casa

Nový Bounty Rock Cafe klub. / Vizualizace: Daniel Casa

Nový Bounty Rock Cafe klub. / Vizualizace: Daniel CasaNový Bounty Rock Cafe klub. / Vizualizace: Daniel Casa


Instalace modelu kytar | Zdroj: FB Dušan Neumann

Už se chystají i skvělé koncerty

Nový vstup | Foto: Dušan Neumann





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty