KJ Sax na náplavce! Hrála pro amerického prezidenta, teď rozezní nábřeží v Olomouci

Plavby Olomouc přináší koncert saxofonistky KJ SAX a představují další novinku. Už tuto sobotu, 8. června oživí ve velkém stylu Plavby Olomouc novou městskou náplavku. Program vyvrcholí koncertem saxofonistky Kateřiny Janečkové, známé jako KJ SAX. Tato energická a charismatická umělkyně získala už řadu ocenění a nedávno očarovala i bývalého amerického prezidenta Billa Clintona, kdy pro něj v rámci jeho návštěvy Prahy vystoupila.

KJ Sax bude hvězdou sobotního programu na náplavce

Během sobotní akce představí Plavby Olomouc i další novinku, jež obohatí flotilu – to, zda se bude jednat o suchozemskou či vodní stáj, si kapitán Šimon Pelikán nechává zatím jako překvapení.

„Už teď mohu návštěvníkům slíbit, že koncert bude výjimečný nejen interpretkou, ale i tím, jak a kde se bude odehrávat,“ slibuje Šimon Pelikán, organizátor akce, která vypukne v 18 hodin koncertem olomouckého kytaristy Lukáše Marečka. KJ SAX vystoupí v 19 hodin a slibovaná novinka bude představena ve 20 hodin.

„Během hlavní letní sezóny bude bohužel řeka Morava vypuštěna, proto jsme se rozhodli pro konání koncertu už nyní. Navážeme na něj dále až v září tradičním festivalem Řeka má duši. Vzhledem k této situaci zvu srdečně všechny Olomoučany, aby dorazili a zažili náplavku i jinak, než umožňují běžné dny,“ doplňuje Pelikán.

Veškeré informace k akci najdete na FB stránkách Plaveb Olomouc, v rámci chystaných událostí. Informace k plavbám i jízdám na Ološlapech najdete na www.plavbyolomouc.cz




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Ekologický rozcestník MIE
INZERCE
Chata Kouty