Po Davidu Kollerovi SLZA. A po ní Kabát, Kapitán Demo, Karel Roden a spousta dalších

Po hvězdném Davidu Kollerovi zamíří do FunParku u Šantovky v Olomouci populární popová kapela Slza, kterou milují především teenageři. A tím nabídka koncertů a podobných akcí ani zdaleka nekončí! Kapely Slza, Kabát, divadelní představení s Karlem Rodenem – na to vše se mohou návštěvníci v následujících týdnech těšit.

Slza hraje v pátek v Olomouci!

Na úspěch koncertu Davida Kollera navazuje již tento pátek populární kapela Slza, která po delší době zahraje znovu své hity olomouckému publiku. Tato česká popová hudební skupina s frontmanem zpěvákem Petrem Lexou se v roce 2014 proslavila písní Lhůta záruční, od té doby získala řadu hudebních ocenění, udržuje si velkou skupinu věrných fans a získává stále nové.

Tento týden se můžete těšit také na cestopisnou přednášku Vandráci s Pavlem Liškou a Janem Révaiem. Dále v červenci pak můžete navštívit stand-up představení Děláme to ve třech s triem Vencl, Pomahač, Ťoupalík. Fanoušci sportu se mohou těšit na sportovní přenosy letních olympijských her či na autogramiádu hráčů Sigmy Olomouc.

Srpen bude ve znamení velkých koncertů a divadel. Návštěvníci se mohou těšit na kapelu Kabát, Kapitána Demo a na rapera Majka Spirita. FunPark navštíví také slavná pražská divadla Studio DVA s představením Otevřené manželství s Karlem Rodenem v hlavní roli a Komorní divadlo Kalich, které uvede titul Sex noci svatojánské s Václavem Koptou. Kulturní program přinese také DJ show v rámci Blackout festivalu

Na konci srpna se FunPark promění v Olomouckou pouť, která měla loni u návštěvníků velkou oblibu.

„Všechny akce jsme plánovali tak, aby nabízely našim hostům mimořádný zážitek. Během léta je naší ambicí bavit a přinášet atraktivní letní zážitky, na které budou naši návštěvníci dlouho vzpomínat,“ říká ředitel centra Petr Navrátil. Zábavní areál FunPark už více než měsíc nabízí gastro festivaly, sportovní přenosy, zábavné atrakce a koncerty. Velmi dobrá divácká návštěvnost ukazuje, že letní scéna Šantovky lidi z Olomoucka i návštěvníky města baví. Festival minipivovarů, fotbalové přenosy EURA, akce Vinaři na Šantovce či koncert Davida Kollera navštívily v souhrnu již tisíce lidí. 




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty