Pandemie ruší oblíbené akce: nebude Advent v oranžerii, výstava LEGO se zatím přesouvá

Vzhledem k současné epidemiologické situaci se vedení Výstaviště Flora Olomouc rozhodlo přeložit termín konání mezinárodní výstavy LEGO® modelů Svět kostek Olomouc. Prioritou je zdraví návštěvníků i vystavovatelů. Z tohoto důvodu se bohužel neuskuteční ani oblíbená akce Advent v oranžerii.

Svět kostek, atraktivní výstava, mění termín kvůli pandemii covidu

„Mezi priority Výstaviště Flora Olomouc jednoznačně patří bezpečnost návštěvníků i vystavovatelů a také snaha, aby si u nás každou akci mohli pohodlně užít všichni zájemci. Vzhledem k vývoji epidemiologické situace a zpřísnění hygienických pravidel jsme se tak rozhodli výstavu Svět kostek Olomouc přeložit na příští rok. Byli bychom neradi, kdyby někdo přišel o možnost navštívit tuto jedinečnou akci,“ uvedla Eva Fuglíčková, předsedkyně představenstva Výstaviště Flora Olomouc. O novém termínu konání výstavy Svět kostek Olomouc bude Výstaviště Flora Olomouc ještě informovat. Současně počítá s tím, že těm, kteří si již koupili online lístky, vrátí vstupné.

Pro letošek zrušenou akci Advent v oranžerii pak Výstaviště Flora Olomouc plánuje uspořádat v závěru příštího roku. „Omlouváme se všem za případné komplikace, vývoj událostí však ovlivnit nemůžeme,“ doplnila Eva Fuglíčková.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Ekologický rozcestník MIE
INZERCE
Chata Kouty