Nová kavárna na starém místě a obchod plný zábavy, kostýmů a legrácek

Nová sympatická kavárna na tradičním místě v Denisově ulici otevřela před týdnem, dnes jen o pár desítek metrů dál v Ostružnické ulici otevřel pro zákazníky svět zábavy a párty.

Kavárna v Denisově ulici | Foto: Rej.cz

Jen krátce trvalo období, kdy v Denisově ulici vedle podloubí zelo tradiční kavárenské místo prázdnotou. Po ukončení provozu kavárny Caffe Dieci & Cocktails se tento prostor, pro kavárny zcela optimální, zalíbil provozovateli jiného zavedeného podniku z Brna. Před týdnem zde otevřeli novou kavárnu Kovarik Cafe Bar. Otevřeno je denně od osmi ráno do jedenácti večer. V několika různě vybavených interiérech si můžete dát kromě základních druhů kávy i domácí limonády, zákusky a také módní zdravý nápoj z kombuchy. 

V kavárně najdete i příjemné separé | Foto: Rej.cz

V pátek 27. května otevřel v Ostružnické ulici nový specializovaný obchod Party World. Název říká vše - najdete tady půjčovnu kostýmů na karnevaly a párty, pořídíte různé legrační doplňky, zajistí výám nafukování balonků a podobně. Nabízí tady ale i vážnější sortiment, třeba dekorace pro svatební obřady. V centru Olomouce něco podobného dosud chybělo, tak uvidíme, jestli si sem oslavenci či snoubenci najdu rychle cestu. 

Novým podnikům držíme palce! :-) 

Foto: Rej.cz

Foto: Rej.cz

Foto: Rej.cz



INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1