Chmelovy dožinke 2022! Deset minipivovarů, koncerty, palačinky i zábava pro děti a rodiče

Chmelovy dožinkê budou! A to právě dnes! Přehlídka minipivovarů a řemeslně vařených piv se odehraje v sobotu 3. září opět v nádherném Areálu Amerika v Olomouci-Holici.

Poděkování za úspěšnou sklizeň chmele a zdraví všech fandů piva, spousta dobré hudby a bohatý program pro děti, hlavně o tom bude letošní ročník festivalu „Chmelovy dožinkê“, který proběhne v sobotu 3. září už od 12 hodin v Areálu Amerika v Olomouci-Holici.

Můžete se těšit na 10 minipivovarů, například Vorkloster - pivovar z kláštera Porta Coeli, Madcat, Chomout, Jadrníček, Melichárek, Kočovný kozí pivovar a další. 

K tanci a poslechu zahraje pět kapel, mkmo jiné oblíbení Los Perdidos a cimbálová muzika Primáš. O něco dobrého k pití a snědku se postarají AREÁL AMERIKA - SPECIALITY Z UDÍRNY A PIZZA Z PECE • TRADIČNÍ PALAČINKY • VEGEDOBROTY BLUES BAR GARCH • KAFE JAK LUSK• MAMAKRELA • PROSECCO VAN VÍNA SVĚTA

Připraveny jsou také workshopy a zábavní i soutěžní program pro děti všeho věku. Vstupné je 150 Kč na místě a nebo 120 Kč v předprodeji v Hospůdce U Kuděje v Krapkově ulici v Olomouci, děti do 15 let mají vstup do areálu zdarma. 

 

Program




INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj