Pravá bavorská piva, klobásy, louhované preclíky a apfelstrudel. Poděbrady zvou na Oktoberfest!

Speciální dobroty podle bavorských receptur, šest druhů pravých bavorských piv a ledacos dalšího dobrého můžete ochutnat v sobotu a neděli na olomouckých Poděbradech. Chystá se tu druhý ročník Oktoberfestu.

"V sobotu a neděli 24. a 25. září budeme pořádat druhý ročník Oktoberfestu. V nabídce budeme mít šest druhů pravých bavorských piv. Každý den startujeme v 10 hodin," vzkazuje šéf akce Jiří Holub. 

Okusit můžete Paulaner 13°, Oktoberfest bier Paulaner 14° - speciál uvařený přímo na oktoberfest, Maisels Weisse Original 12°, Landbier Original 1857 12°, Maisel&Friends PALE ALE 12° a Maisel&Friends IPA 12°. Dále zde budou speciální bavorské dobroty, známé jako louhované preclíky, bavorské klobásy, obazda, currywurst, wurstsalat, pečené koleno a konečně pro mlsné jazýčky i něco sladkého, konkrétně apfelstrudel. Kromě toho zde budou i koncerty. 

DOPROVODNÝ PROGRAM

  • sobota od 16:00 - New street band
  • neděle od 15:00 - Harmonikářské Duo (akordeonské duo)
  • neděli v 15:00 Kejklířské vystoupení skupiny Cascabel

"V průběhu celého víkendu budeme pivo podávat místo našich zálohovaných kelímků do sklenic 0,5l ale i 1l tupláků. Také máme připraveny degustační prkénka se všemi druhy piv. Poděbrady se oblečnou do modro - bílé výzdoby a těšit se můžete také na stylovou obsluhu," vzkazuje Jiří Holub.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty