Giftboxo! Odvážný nový projekt, kde nakoupíte, ušetříte a ještě můžete vydělat peníze!

Internetový obchod Giftboxo.com nabízí pestrou škálu produktů od prémiových potravin z Německa, přes elektroniku až po drogerii. Najít zde můžete nejen dárky pro sebe i své blízké, ale také možnost vedlejšího příjmu díky prodeji obsahu z výhodných Mystery boxů. Většinu zboží zde totiž nakoupíte o padesát procent levněji než je běžná maloobchodní cena.


Projekt Giftboxo.com je zaměřen v první fázi na střední Evropu a vychází z významných úspěchů posledních let u projektu www.paletovezbozi.cz kde se podařilo vyexpedovat již více než 9000 boxů. "Výrazný růst firmy si žádal upravit koncept a návrat Paletového zboží CZ k velkoobchodním účelům a realizaci nového, většího projektu Giftboxo pro koncové klienty. Nyní máme kvalitnější zboží, tvoříme nové produkty, chystáme zajímavé dárky a snažíme se držet poloviční ceny. Kdo tohle dnes umí?", říká s úsměvem ke startu nového projektu jeho zakladatel Jiří Pavelka.


Hledáte originální dárek, který udělá radost? Pak je Giftboxo přesně to, co potřebujete!

Sortiment nabízí jedinečné a naprosto originální dárky, kterými překvapíte i potěšíte nejen své blízké, ale například i obchodní partnery. Mystery boxy, dárkové boxy pro muže i ženy či netradiční dárky pro děti. Darujte radost, zábavu a napětí při rozbalování. Garance spokojenosti při každém nákupu je samozřejmostí. 

Mystery boxy nabízí jedinečnou možnost nakoupit si velký objem zboží za bezkonkurenční cenu. Proč byste měli kupovat jednotlivé produkty zvlášť, když je můžete nakoupit v jednom velkém balení a navíc se slevou 50%?! Ať už hledáte kosmetiku, potraviny nebo elektroniku, Mystery boxy vás vždy mile překvapí.

"Chceme našim zákazníkům nabídnou dobrodružství z neznámého, navíc s potencionálním ziskem. Mystery box je produkt který toto umí. Jedná se o krabici napěchovanou zbožím, které svou tržní hodnotou dalece přesahuje pořizovací cenu. Každý Mystery box je jedinečný a na své si v něm přijdou opravdu všichni. Máme spoustu vracejících se klientu, což nám potvrzuje, že to funguje. Chytáme spoustu jedinečných produktů, a můžete se těšit i na takové které nemají obdobu" dodává Pavelka.

Objevte možnost Mystery boxu jako zdroj svého vedlejšího příjmu!

Díky tomu, že Mystery boxy zakoupíte se slevou 50%, můžete zboží dále rozprodat a tím si přilepšit do rodinného rozpočtu.  V dnešní době, kdy nic není jisté, vám Mystery boxy všech kategorií nabízí neomezené možnosti podnikání.

Vyberte dárek a udělejte radost sobě i ostatním

Nevíte, čím udělat radost nebo nemáte čas shánět jednotlivé produkty? Hledáte originální dárek? Naším dárkovým boxem ušetříte a zároveň potěšíte Vaše blízké.

Boxy s prémiovými potravinami nabízí kvalitní produkty z Německa s dlouhou trvanlivostí, které vám usnadní plánování každého večírku a rodinné sešlosti. Těšit se můžete na sladké i slané pochutiny, kávu, těstoviny i bio potraviny. Navíc u těchto boxů ušetříte až 50%.

V kosmetických boxech najdete například tělovou i dětskou kosmetiku, čistící prostředky, hygienické potřeby, nehtovou kosmetiku i dekorativní kosmetiku, převážně značky Max Factor. Nákupem těchto boxů ušetříte až 60% oproti maloobchodním cenám.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty