Hasiči se zapojují do charity. Můžete je potkat na Vánočních trzích Olomouc

Adventní čas je spojený s mnoha charitativními událostmi, které pomáhají potřebným. Jednu z nich řeší i olomoučtí profesionální hasiči. "Hasičům není pomoc druhým samozřejmě cizí. Tradičně proto před svátky prodáváme punč a výtěžek z prodeje pak putuje na dobročinné účely," říká jejich mluvčí Lucie Balážová.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Po dvouleté pauze se hasiči vrátí na olomoucké vánoční trhy a budou prodávat punč pro dobrou věc. V neděli 11. prosince od 16.30 můžete přijít ke stánku Dobrého místa pro život a koupí tradičního horkého nápoje podpořit děti z olomouckého dětského domova. "Právě jim půjde celý výtěžek benefiční akce," dodává mluvčí hasičů.

Vánoční punč prodávají také hasiči v Jeseníku na Masarykově náměstí. Tradičně pořádají charitativní akci na zlatou neděli, která tentokrát vychází na 18. prosince. V centru města budou od 8 do 20 hodin. Výtěžek poputuje covidovému oddělení jesenické nemocnice jako poděkování za spolupráci a péči během koronavirové pandemie.

"Rádi se s vámi na obou benefičních akcích potkáme, pohovoříme a v adventním čase podpoříme ty, kteří to potřebují," zve veřejnost Lucie Balážová. 




INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj