Do kterého chrámu na půlnoční mši? Můžete vyrazit odpoledne s dětmi nebo klidně i o půlnoci

V katedrále či u svatého Michala můžete prožít vánoční bohoslužbu už v 15 hodin. Přesně o půlnoci začnou mše svaté v kostele Neposkvrněného početí Panny Marie u dominikánů a v bazilice na Svatém Kopečku. Zítra můžete také zažít představení živého betléma.

Bez vánoční bohoslužby nejsou vánoční svátky úplné. Většina věřících zamíří do kostelů už na Štědrý večer, bohoslužby samozřejmě probíhají také na Boží hod vánoční a na svatého Štěpána.  

Katedrála svatého Václava nabízí mši už v 15 hodin, můžete na ni jít tedy rovnou z výstavy betlémů v kryptě, kde právě v 15 hodin zavírají. Večerní mše je v 21 hodin. V 15 hodin zvou na mši pro děti v kostele svatého Michala. Především dětem jsou věnovány  také mše v 15 a v 16 hodin u dominikánů v Sokolské ulici. 

V neděli a v pondělí, tedy na púrvní a druhý vánoční svátek, se budou v katedrále svatého Václava konat i představení živého betléma. Ten můžete vidět také v kostele Stětí svatého Jana Křtitele ve Veké Bystřici zítra od 17 hodin. Betlémský obraz ožívá u kostela díky hercům Velmi Amatérského Divadla místní jednoty Orel.




INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj